Φροντίδα Θέλω να προστατεύσω το καναρίνι μου από αρπακτικά πουλιά

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ26

PB New Member
Εγγραφή
7 Σεπ 2021
Μηνύματα
53
Πόλη
Αθήνα
Καλησπέρα σας επειδή το προηγούμενο καναρινι μου δυστυχώς το έφαγαν τα αρπακτικά πουλιά ψάχνω να βρω μια καλή παγίδα ώστε να προστατευσω το καναρινι από αρπακτικά έχετε καμία ιδέα?
 
  • Ha ha
Αντιδράσεις: Stfns
Όχι δεν είπα να το βλαψω είπα μόνο να κρεμάσω κάποια παλιά cd ώστε να μην πλησιάζουν γιατί κάθε φορά έτσι χάνω τα πουλάκια μου
 
Ή
παίρνετε ένα έτοιμο σαν αυτό που προτείνει το μέλος HxC ή φτιάχνεται ένα με κουνελοσυρμα το οποίο θα βρείτε σε μαγαζί με χρωματα εγώ θα πρότεινα και στις 2 περιπτώσεις 1ον να είναι από όλες τις πλευρές τουλάχιστον 5 πόντους μεγαλύτερο από το κλουβί 2ον να "ντύσετε"την προστασία με σίτα για κουνούπια(επίσης απο μαγαζιά με χρωματα) και 3ον από πάνω να βάλετε κάτι(ένα ξύλο,χαρτόνι,λαμαρίνα κ.λ.π.) έτσι ώστε να μην πάνε και κάθονται άγρια πουλιά (σπουργίτια, περιστέρια κ.λ.π.)και κουτσουλανε στο κλουβί και μεταφερθούν αρρωστιες στο δικό σας.
 
@ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ26 αυτό με τα cd καλά καλά δεν πιάνει για περιστέρι. Κ σιγουρα δεν πιάνει με τα αρπακτικά πουλιά. Προστατευτικό κλουβιού με σίτα όπως σου είπαν παραπάνω για να έχεις το κεφάλι σου σίγουρο.
 
Back
Top