Θέμα ορατότητας και υλικού σε προστατευτικό ζευγαρώστρας

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Deukalion
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Deukalion

PB Known Member
Εγγραφή
24 Μαϊ 2015
Μηνύματα
3.964
Καλησπέρα σε όλους. Ολοκληρώνω ένα προστατευτικό ζευγαρώστρας διαστάσεων 1x0,60x0,60 και επειδή έχω μείνει στο θέμα της σίτας ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει ποιότητες απο θέμα ορατότητας αλλά και υλικού. Μέχρι στιγμής έχω βρεί απο fiberglass, ανοξείδωτη και τύπου αμερικής άκαυστη.Απορρίπτω την ανοξείδωτη για θέμα αισθητικής. Με τις άλλες δύο ποιότητες τι συμβαίνει;Υπάρχει και μια σίτα της alumil που διαφημίζεται για την καλή ορατότητα όμως τέτοιες σίτες πωλούνται έξω απο τον κατασκευαστικό κλάδο;
Να συμπληρώσω πως η σίτα θα έιναι 2-3 πόντους έξω απο το συρμάτινο πλέγμα προστασίας.
Ευχαριστώ.
*η άσπρη σίτα και γενικά το χρώμα είναι χειρότερο απο θέμα ορατότητας;
 
Οι σίτες των παραθύρων μας (ρολό) αν και από πλαστικό έχουν φοβερή οπτική, είναι οικονομικές και μου μοιάζουν πολύ καλές για προστασία στον εξωτερικό χώρο...
Υπάρχει μάλιστα δυνατότητα εφαρμογής τους πάνω στο κλουβί (αυτό δεν αφορά άμεσα εσένα), κόβοντας κατάλληλα τα ανοίγματα παρέχουμε εξαιρετική προστασία.
Πριν πολλά χρόνια που είχα κάποια κλουβιά στο μπαλκόνι μου έτσι τα προστάτευα.
 
Σήτες πουλάνε με το μέτρο σε όλα τα μαγαζιά με είδη κιγκαλερίας.
Έχεις κάποια ειδική απαίτηση; Σε ενδιαφέρει κάτι συγκεκριμένο;
 
Οι σίτες των παραθύρων μας (ρολό) αν και από πλαστικό έχουν φοβερή οπτική
αυτό είναι το fiberglass;
Σήτες πουλάνε με το μέτρο σε όλα τα μαγαζιά με είδη κιγκαλερίας.
Έχεις κάποια ειδική απαίτηση; Σε ενδιαφέρει κάτι συγκεκριμένο;
Μόνο για τα κουνούπια Μαρία την θέλω,θα έχει πλέγμα με μάτι 1x2 απο μέσα, απλά ρωτάω αν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο με καλή ορατότητα και αερισμό. Με ενδιαφέρει και η αισθητική βέβαια, να μην είναι τελείως μπουντρούμι.
 
Καλά.. Το ψειρίζω πολύ το θέμα. Σίτες ανώτερης ποιότητες για όλα τα γούστα παρέχονται για μαζικές αγορές κατασκευαστών. Θα περάσω βέβαια και απο κάποιο πιο εξειδικευμένο κατάστημα απο χρωματοπωλείο και βλέπουμε.
Για την ιστορία,υποπτεύομαι πως οι δύο τύποι:σήτα απο fiberglass και σίτα άκαυστη Αμερικής είναι το ίδιο πράγμα, απλώς τονίζεται το άκαυστη σαν θέμα πυρασφάλειας, αλλά και οι δύο άκαυστες είναι.
Σίτα ή σήτα, οψόμεθα!
 
Σίτα ή σήτα, οψόμεθα!
Καλά :) σήτα αλλά θα μπορούσες να απευθυνθείς και σε αλουμινοκατασκευαστές. Γιατί αυτοί τις τοποθετούν στα παράθυρά μας και ξέρουν προμηθευτές και ποιότητες. Τώρα εσύ την άκαυστη τι να την κάνεις;
 
Καλά :) σήτα αλλά θα μπορούσες να απευθυνθείς και σε αλουμινοκατασκευαστές. Γιατί αυτοί τις τοποθετούν στα παράθυρά μας και ξέρουν προμηθευτές και ποιότητες.
Καλή ιδέα,έχω ήδη κινηθεί κάπως έτσι αλλά με κοιτάνε με μισό μάτι!👎
Θα τη βρώ την άκρη.
Τώρα εσύ την άκαυστη τι να την κάνεις;
Τίποτε βρε, απλά αμα ψάχνεις απο internet αυτά σου βγάζει και το έγραψα έτσι μήπως γνωρίζει κανείς.
 
έχω ήδη κινηθεί κάπως έτσι αλλά με κοιτάνε με μισό μάτι!👎
Πες τους ότι είσαι διαχειριστής πολυκατοικίας και ενδιαφέρεσαι να περάσετε σε όλα τα διαμερίσματα και κάνεις έρευνα αγοράς. Θα δεις εξυπηρέτηση για κάθε ποιότητα :)
 
Πες τους ότι είσαι διαχειριστής πολυκατοικίας και ενδιαφέρεσαι να περάσετε σε όλα τα διαμερίσματα και κάνεις έρευνα αγοράς. Θα δεις εξυπηρέτηση για κάθε ποιότητα :)
Μαρία πηγαίνω για εισιτήρια στη Λυρική και μου βγάζουν παιδικό!😵
Μικροδείχνω δεν έχω καμία τύχη... 😡
 
Back
Top