Γενικά Θα Πάρω Cockatiel

Άλκηστη

PB Member
Εγγραφή
21 Ιουν 2009
Μηνύματα
352
Πόλη
Αθήνα
Σε ένα μήνα και κάτι μόλις επιτρέψω από τις διακοπές θα πάρω cockatiel ! Είμαι πολύ χαρούμενη!
 
Συγχαρητηρια Αλκηστη! Ειναι καταπληκτικα πουλακια. Φροντισε να κανεις την σωστη επιλογη και οτι χρειαστεις ειμαστε εδω να σε ακουσουμε κ να βοηθησουμε αν μπορουμε!
 
εκανες μια απο τις καλητερες επιλογες μπραβο! Αλλα τωρα αρχιζουν τα δυσκολα πρεπει να δεις και να διαλεξεις και να παρεις το καλυτερο που θα δεις
 
Αλκηστη, στο παρακατω άρθρο θα βρεις πολύ σημαντικες πληροφορίες για το τι πρέπει να προσέξεις όταν πας να αγοράσεις ενα νεο πουλάκι Απόκτηση νέων πουλιών Μελέτησέ το προσεκτικά για να είσαι προετοιμασμενη.
 
Συγχαρητηρια Αλκηστη. Διαβασε προσεκτικα οσα σου εχουμε πει. Ελπιζω να κανεις την καλυτερη επιλογη! Περιμενουμε νεα σου συντομα!
 
ευχαριστω θα ριξω μια ματια σε ολα τα αρθα βεβαια εχουμε λιγο χρονο γιατι σε λιγες μερες φευβω και δε θελω να τον παρω στις διακοπες τωρα που δε με γνωριζει και τοσο καλα αντε και απο του χρονου διακοπες ο παπαγαλος :) του εφτιαξα και παιχνιδια!
 
Η σωστή διατροφή, διαμονή, ύπνος, καθαριότητα θα κάνει το πουλάκι σου να σφύζει από υγεία. Παραπάνω ένας mod σου έχει βάλει link διάβασέ το.
 
οταν τον παρω πρεπει να τον παω στον γιατρο;
Αυτό είναι ένα αποσπασμα απο το λίνκ που σου εδωσα και δίνει απάντηση στο ερώτημά σου.

Φροντίστε να εξεταστεί το πουλί σας από έναν κτηνίατρο μέσα στο χρονικό πλαίσιο που καθορίσατε με τον πωλητή. Η διάρκεια της εξέτασης θα πρέπει να καθορίζεται με βάση τους πιθανούς κινδύνους που μπορεί να προκαλέσει το νέο πουλί. Εάν πρόκειται να είναι ένα μεμονωμένο κατοικίδιο, οι βασικές εξετάσεις υγείας είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεται. Αυτές μπορεί να είναι, σωματικός στέλεχος και καλλιέργεια δειγμάτων της αναπνευστικής και γαστρεντερικής οδού. Εάν πρόκειται για ένα πολύ ακριβό πουλί, μπορείτε αν θέλετε να κάνετε περαιτέρω διαγνωστικές εξετάσεις για να εξασφαλιστείτε από το ενδεχόμενο της απώλεια του πουλιού από ελλοχεύοντες κίνδυνους, που δε γίνονται αντιληπτοί με την κλινική εξέταση. Εάν το πουλί πρόκειται να εισαχθεί σε ένα μεγάλο κοπάδι, θα ήταν ενδεδειγμένες επιπλέον διαγνωστικές εξετάσεις με σκοπό να αποτρέψουν την εισαγωγή μολυσματικών ασθενειών από το νέο πουλί. Οι εξετάσεις που θα γίνουν θα εξαρτηθούν από τους διάφορους παράγοντες κινδύνου και πρέπει να καθοριστούν μετά από συζήτηση με τον κτηνίατρό σας. Μερικές κοινές διαγνωστικές εξετάσεις περιλαμβάνουν τις εργαστηριακές εξετάσεις αίματος για την διάγνωση ασθενειών των νεφρών, του ήπατος, ή μολυσματικές ασθένειες: περιττωματικές εξετάσεις για διάφορα παράσιτα, καλλιέργεια για διάφορα βακτήρια, μυκητιάσεις, χλαμίδια και ειδικές εξετάσεις για ιούς όπως ο polyomavirus ή PBFD.

:)
 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
εκανες καλή επιλογη. Εγω δεν τους εχω πάει στο γιατρο αλλα νομιζω οτι χρειάζεται ενας γιατρος ειδικος σε μικρα πουλια.:)
 
αλλαξαν τα πραγματα εκπληψη η μαμα μου δηλαδη μου την εκανε την εκπληξη μου ειπε να τον παρουμε σημερα!
 
Back
Top