Αναπαραγωγή Θα έχουμε επιτυχία;

Γιώργος 2014

PB New Member
Εγγραφή
6 Μαϊ 2014
Μηνύματα
53
Πόλη
Πειραιάς
Καλησπέρα στην παρέα! Σήμερα ένωσα το δεύτερο ζευγαράκι μου και θα ήθελα τις εκτιμήσεις σας από την πείρα σας.. Τον αρσενικό τον οποίον αγόρασα περυσι τέτοιο καιρό δεν τον έχω ακούσει ποτέ να κελαηδά παρα μονο ελάχιστες φορές και πολύ χαμηλόφωνα. Τη θηλυκιά την έχω από Γενάρη 2015 και πέρυσι σε τρεις γέννες με άλλον αρσενικό δεν εβγαλε κανένα πουλί.. Τα περισσοτερα ήταν άσπορα και μερικά ειχαν νεκρα πουλάκια μέσα.. Προφανώς δεν έφταιγε ο τότε αρσενικός διότι με άλλη κανάρα μετά πήγαν όλα καλά και βγήκαν τρια πουλάκια..Αυτα τα προετοίμασα πολύ καλά διατροφικά και είχα όλες τις ενδειξεις οτι ειναι πυρωμένα εκτός απο το κελάηδημα. Οταν έβγαλα το χώρισμα μέσα σε μισή ώρα που τα παρακολούθησα ζευγάρωσαν τρείς φορές.. Η κανάρα τώρα εχει φτιαξει τελεια τη φωλια και περιμένω.. Πώς βλεπετε να εξελιχθει ο έρωτας όταν ειδικά ο αρσενικός δεν κελαηδα και η κανάρα ειχε αυτο το ιστορικό περυσι; Μπορώ να ελπίζω ή είναι ανώφελο;
 
  • Like
Αντιδράσεις: GimDim
Τον αρσενικό τον οποίον αγόρασα περυσι τέτοιο καιρό δεν τον έχω ακούσει ποτέ να κελαηδά παρα μονο ελάχιστες φορές και πολύ χαμηλόφωνα. Τη θηλυκιά την έχω από Γενάρη 2015 και πέρυσι σε τρεις γέννες με άλλον αρσενικό δεν εβγαλε κανένα πουλί..
Τι πραγματική ηλικία έχουν τα πουλάκια(όχι πότε τα πήρες).
 
  • Like
Αντιδράσεις: ianos
Οταν έβγαλα το χώρισμα μέσα σε μισή ώρα που τα παρακολούθησα ζευγάρωσαν τρείς φορές.. Η κανάρα τώρα εχει φτιαξει τελεια τη φωλια και περιμένω..
Προφανώς μετά από αυτό έχεις ελπίδες... και πολλές μάλιστα.
 
Back
Top