Γενικά Θα ήθελα να μου προτείνετε ένα γιατρό για να πάω τα Μπάτζι μου

Εγγραφή
28 Μαρ 2016
Μηνύματα
624
Πόλη
Αθήνα
Παιδια θα ηθελα να μου προτνεαι εναν γιατρο για να παω τα μπατζι μου για να τακανουμε εξετασεις; Κοντα στον πειραια θα με ενδιεφεραι😛
 
Λεω να κανουν εξετασεις κοπρανων και γενικα να δω αν είναι καλα. Επεισεις εχει scaly face ο αρσενικος και στα ποδια και κανω θεραπεια με εππιθολ για 10 μερες.
 
Εγώ θα συμφωνήσω με την Μαρία για την κα Δουκάκη που βρίσκεται στο κτηνιατρικό κέντρο Πειραιά(Γρ.Λαμπράκη 54-56). Επίσης, θέλω να σου πω ένα μεγάλο μπράβο Ηλία, γιατί φύγαμε από τα θέματα αναπαραγωγής και πήγαμε στο σημαντικότερο κομμάτι της υγείας των πτηνών μας. Εστίασε το ενδιαφέρον σου σε αυτό το θέμα, ώστε να έχεις δύο υγιή παπαγαλάκια και την κατάλληλη περίοδο να σου χαρίσουν υγιής απογόνους. Μη ξεχάσεις να μας ενημερώσεις για τις συμβουλές που θα σου δώσει ο γιατρός. Αργά και σταθερά βήματα Ηλία, έχεις χρόνια μπροστά σου... Και πάλι μπράβο σου!
 
Η ανάλυση κουτσουλιών στοιχίζει 25-30 € αν θυμάμαι καλά (μπορεί και 20..). Για το ζευγαράκι σου θα σου στοιχίσει γύρω στα 50-60 €. Μπράβο σου Ηλία και να μας ενημερώνεις! Η Κα Δουκάκη στον Πειραιά είναι ό,τι πρέπει για να πας για εξέταση κουτσουλιών!
 
Γιατί άνοιξες το θέμα τότε τώρα Ηλία; Έχεις ή δεν έχεις ανάγκη από ιατρικές υπηρεσίες; Δεν είναι παιχνίδι το φόρουμ. Κάποιοι από εμάς, απαντάμε με σοβαρότητα και ενδιαφέρον στα θέματα. Καταλαβαίνω την ανάγκη σου να παίξεις αλλά πρέπει να βρεις άλλα παιχνίδια από τα ζώα και εμάς τους ανθρώπους του φόρουμ. Και αν θες να παίξουμε, πρέπει να μας ρωτήσεις και αν θέλουμε.
Κατάντησε κουραστικό πια.
 
Μαρία μάλλον νιώθει μονος του και την ανάγκη να επικοινωνήσει με άλλους. Σε αυτο το συμπέρασμα έχω καταλήξει...
Για να υπάρχει επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων, πρέπει να υπάρχει μια αλήθεια, κάτι αληθινό, όχι μέσω κατασκευασμένων θεμάτων. Για επικοινωνία απλή, προσφέρεται κατά κάποιο τρόπο το chit-chat, με θέματα γενικότερου περιεχομένου που μπορούν να συζητηθούν πιο χαλαρά. Ένα θέμα στις ασθένειες δεν προσφέρεται για κάτι τέτοιο.
 
Back
Top