Φροντίδα Θα ήταν καλή ιδέα το bird harness για το budgie μου;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Gloria
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Gloria

PB New Member
Εγγραφή
6 Φεβ 2018
Μηνύματα
85
Πόλη
Νάουσα
Γειά σας. Σήμερα είπα να δω στο διαδίκτυο κάτι το budgie μου και είδα κάπου bird harness. Έψαξα να δω τι είναι και σκέφτηκα αν θα ήταν καλή ιδέα να το δοκιμάσω. Όμως πριν κάνω οτιδήποτε είπα να σας ρωτήσω γιατί ξέρετε πιο πολλά. Και αν είναι κάτι χρήσιμο πού μπορώ να βρω;
 
Δεν νομίζω ότι θα σου χρειαστεί. Είναι δύσχρηστο, δεν το ανέχονται τα περισσότερα πουλιά, και για αυτό θα πρέπει να το συνηθίσουν από πολύ μικρά και να το αποδεχτούν, και το παπαγαλάκι σου είναι μικρό. Επίσης είναι αρκετά ακριβό για τη χρηστικότητα και τη χρησιμότητά του.
Παρεπιπτόντως τι έγινε με την περίφημη φωτογραφία του κλουβιού στο άλλο θέμα: https://community.petbirds.gr/threads/Πόσες-πατήθρες-να-βάλω.32053/
Ρωτώ διότι τελικά έχει μείνει ανολοκλήρωτο.
 
Θέλω να ρωτήσω κάτι ακόμα. Το aviator harness έχει διαφορά από το bird harness;
 
Θέλω να ρωτήσω κάτι ακόμα. Το aviator harness έχει διαφορά από το bird harness;
Το ιδιο πραγμα ειναι!
https://the-petstore.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=336

αυτο γνωριζω εγω σαν μαρκα! αλλα για τα μπατζι δε ξερω αν κανουν αυτα λογω μεγεθους του μπατζι! Και οπως σου ειπε κ ο Ιανος πρεπει να το εχει μαθει απο μικρο το πουλακι! Διαφορετικα θεωρω οτι στρεσαρεται αρκετα!
 
Τζάμπα τα χρήματα και χαμένος *κόπος η εκπαίδευση (*ταλαιπωρία γι΄αρκετά ή τα περισσότερα πουλιά).
Στο γράφω-συμβουλεύω εγώ που εκπαίδευσα δυο πουλάκια με επιτυχία και παρότι βγήκαμε αρκετές βόλτες...
Εφόσον το μάθει (η εκπαίδευση θα πρέπει να ξεκινήσει από μωρό), θα πρέπει να το φορά σχεδόν καθημερινά διότι μετά δεν το δέχονται.
Δεν μπορώ να μην αναφέρω ξανά πως ο πολυαγαπημένος μου ❤️️️️μαριούλης υπήρξε το πρώτο μικρόσωμο μοντέλο στο http://theparrotuniversity.com/content/aviator-bird-harness
Δες και αυτό
Aviator Bird Harness
 
Το θέμα είναι πως δεν μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες.

Εδώ έμαθαν οι γονείς μου να ανεβάζουν φωτογραφίες και να σερφάρουν στα μπλογκς και στα άλλα σοσιαλ μιντια που αυτά τους κίνησαν το ενδιαφέρον μετά τα 50 χρόνια τους. Μόνο αν είσαι 90 χρονών σε δικαιολογώ αλλιώς μου φαίνεται αδιαφορία απο πλευράς σου. Σου ζητήθηκε για να βοηθηθείς καλύτερα εσύ και τα πουλιά σου, όχι απο περιέργεια. :)
 
... Μόνο αν είσαι 90 χρονών σε δικαιολογώ...
😛Μη θέτεις όρια βρε παιδί μου, τα χρόνια περνούν σαν νερό... 😀.. Διάθεση να υπάρχει και μαθαίνεις και στα...100;)
 
Έχω πάρει και εγώ για τα μικρά, στον έναν κατάφερα και το έβαλα, στον άλλον ούτε για αστείο... από εδώ τα πήρα αρκετά ακριβό αξεσουαρ αλλά η ποιότητα κατασκευής είναι πολύ καλή. Ελπίζω να σου φανεί χρήσιμο αλλά θέλει πολύ υπομονή για να το δεχτεί το πουλάκι.
 
Δύσκολο. Πρέπει να έχεις εμπειρία στα πουλάκια πριν δοκιμάσεις να τους φορεσεις κάτι τέτοιο γιατί μπορεί να τραυματιστούν σωματικά ή και ψυχολογικά. Για μένα χωρίς λόγο ύπαρξης. Τι, να βγάζουμε το πουλάκι βόλτα σα... σκυλάκι; Αφού δεν είναι. Να του δείχνουμε τον ουρανό αλλά να του λέμε "ωπα, μέχρι εδώ που φτάνει το λουρί"; Δε νομίζω ότι αξίζει τον κόπο το aviator harness, το είχα σκεφτεί όταν είχα πρωτοπάρει τον δικό μου αλλά κατάλαβα πόσο λίγο θα προσφέρει σε αυτόν κυρίως, και μετά σε μένα.
 
Μπορεί να άργησα κατά πλ αλλά ας πω κγω τι γνώμη μου εγώ προσωπικά φτιάχνω μόνη μου και πριν μερικούς μήνες μου παρέδωσαν ένα ΚΟΚΑΤΙΛ Περλ που πλέων είναι 7 χρν δεν το ήθελαν για λόγους ηλικίας.. αλλά στο θέμα μας με αρκετή υπομονή έμαθε και το δέχεται μια χαρά να σημειωθεί ότι στ αρχή ήταν φουλ άγριο σαν παπαγάλος
 
Back
Top