Αναπαραγωγή Θα βγάλει κανά πιτσιρίκι ή τζούφια τα πράγματα;

vaggeliss

Banned
Εγγραφή
4 Φεβ 2009
Μηνύματα
151
Πόλη
Αθήνα
Αμάν αυτά τα παραδείσια μού έχουν φάει την ψυχή. Σήμερα θα βγούν, αύριο θα βγούν, τίποτα. Αλλά.. εντάξει έχουμε ακόμα μια μέρα (η αυριανή) και μετά θα αρχίσουμε να ανησυχούμε.
Τους έκανα τη 10η μέρα (σήμερα 13-02-2009 είναι η 13η μέρα) ξανά μια δεύτερη ωοσκόπηση και τα 3 από τα 4 (αυγά) έχουν μέσα νεοσσούς. Τώρα ψώφιοι είναι αυτοί; Ζωντανοί; δεν ξέρω. Πάντως, εντάξει δεν ανγχώνομαι και πολύ, αλλά ξέρω, τί ξέρω δηλαδή από το forum μας το έμαθα, ότι από την 12-13 μέρα πρέπει να αρχίζει να γίνεται κάτι, αλλά εντάξει, τα δικά μου μπορεί αύριο, 14η μέρα να βγούν, όπως γίνεται και με τα καναρίνια.
Όποτε πάντως και να βγούν, θα σας ενημερώσω με μεγάλη μου χαρά γαι το χαρμόσυνο αυτό γεγονός, σ' αυτό το θέμα που άνοιξα τώρα.

Μακάρι όλα να πάνε καλά..
Γειάς σας αδέλφια μου.. Το εννοώ αυτό. Είναι πολύ ωραία που όλοι μαζί ποροσπαθούμε οι απορίες να παραγκωνίζονται από κάθε μέλος και να αποτελούν παρελθόν. Εξάλλου αυτό είναι και το νόημα της δημιουργίας του forum από το Stavro και τον ευχαριστούμε όλοι γι' αυτό!
 
Καλησπερα Βαγγελη! Τα δικα μου μετα απο 15 μερες βγηκαν, το πρωτο δηλαδη.. Υπομονη! Πιστευω θα ερθουν τα μωραΝα μας ενημερωνεις...
 
Βαγγέλη θέλουν 12 - 14 μέρες μέρες από τη μέρα που θα κάτσει κανονικά η θηλυκιά. Πιθανόν τις πρώτες μέρες να μην καθότανε στα αυγά όλη μέρα και εκεί να οφείλετε η καθυστέρηση. Υπομονή και μην βιαστείς να βγάλεις τα αυγά αν δεν είσαι 100% σίγουρος ότι δεν θα βγουν μικρά. Καλή επιτυχία.
 
ευχαριστώ πολύ, αλλά τα 3 απ' τα 4 αυγά έχουν σίγουρα πουλάκια μέσα και το ξέρω, γιατί στην ωοσκόπηση είδα τα αιμοφόρα αγγεία (φλεβίτσες κόκκινες σα γραμμές που κινούνταν) και τη 10η μέρα που είχαν αναπτυχθεί κατά 80% τα πουλάκια μέσα στα αυγά, δεν έβλεπες ούτε φλέβες, ούτε τίποτα! Μόνο μια πλήρη σκιά. Ένα σκούρο πράγμα που κάλυπτε όλο τον εσωτερικό χώρο των αυγών. Το 4ο βέβαια αυγό, ήταν κανονικά ο κρόκος κ.λπ., όπως όταν το γέννησε.

Όλα θα πάνε καλά πιστεύω..
Με το που θα δώ να σκάνε μύτη, απευθείας μπαίνω στο internet, στο forum.

καλή μου τύχη!
 
Back
Top