Αναπαραγωγή Θα βγάλουν μικρά τα αυγά του περιστεριού μου;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Nikko
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Nikko

PB New Member
Εγγραφή
21 Φεβ 2021
Μηνύματα
11
Πόλη
Πρέβεζα
Καλησπέρα. Παιδιά έχω ένα θηλυκό περιστερι εκπαιδευμένο 8 μηνών.προχθες γέννησε 2 αυγά τα οποία κλωτσάει.Πριν 1 μηνα ειχα φέρει αρσενικό αλλά έφυγε σε 3 μερες.Τα αυγά θα βγάλουν μικρά η δεν έχουν σπόρο κ τζάμπα κλωσσαει; Δεν ξέρω αν ζευγαρωσαν
 
  • Like
Αντιδράσεις: ianos
Τσάμπα το ταλαιπωρείς αλλά είναι απαραίτητο . Εάν του πάρεις τα αυγά θα πάει σε λίγες μέρες σε δεύτερη γέννα . Εγώ τα αφήνω ή τα βγάζω απευθείας βάζοντας ένα πλαστικό , για να ξεγελαστεί και να ¨πλακώνει¨ για κάμμια βδομάδα . Όταν λες εκπαιδευμένο τι εννοείς , τι είδος πουλιού είναι ; Σε κάθε περίπτωση όμως σκέψου που θες να το ¨πας¨ ώστε να του βρεις ταίρι . Καλή συνέχεια .
 
Όταν το βρήκα ήταν 15 -20 ημερών έτοιμο να ψοφήσει. Έγινε πανέμορφο, Όταν το φωνάζω έρχεται. Μόλις νυχτώνει χτυπάει την πόρτα από το σπίτι με τα φτερά για να του ανοίξουμε. Πάει σε συγκεκριμένο σημείο σε χαρτί να κοτσουλησει. Ευχαριστώ για τη συμβουλή σου. Θα του βρω αρσενικό αλλά ψάχνω άσπρο. Νασαι καλά
 
Πριν 1 μηνα ειχα φέρει αρσενικό αλλά έφυγε σε 3 μερες.Τα αυγά θα βγάλουν μικρά η δεν έχουν σπόρο κ τζάμπα κλωσσαει;

Με τόσο διάστημα και δεδομένου ότι δεν είχαν δέσει σαν ζευγάρι τόσο σύντομα τα αυγά είναι άσπορα. Μπορείς να κάνεις και ωοσκόπηση με ένα φακό στο σκοτάδι.

Είναι πράγματι κούκλα! Εαν το χαιδεύεις απέφευγε την πλάτη του εντελώς.
 
Nikko με τον τρόπο που ανατρέφεις την κουκλίτσα είναι αδύνατο να βρεις σύντροφο για να μείνει . Πρέπει να ανατρέξεις σε μικρό - νεογέννητο πουλί ώστε να μάθει και εκείνο έτσι . Σε κάθε περίπτωση όμως , μετά τα πουλιά δεν θα μπορείς να τα έχεις όπως τώρα. Εφόσον πάρεις απογόνους εκεί θα γίνει ...χαμός . Καλή συνέχεια .
 
Για να γεννήσουν τα θέλω κ άλλα. Παρεα έτσι κ αλλιώς θα τα έχουμε
 
  • Like
Αντιδράσεις: marapo
Back
Top