Αναπαραγωγή Θα γεννησουν τα lovebirds μου;

Πόλη
Περιστέρι
Καλησπερα σε ολους παιδια! Εχω δυο αποριες!
1)Εδω και ενα μηνα περιμενω να δω τα Lovebirds μου να ζευγαρωσουν. Εχουν φτιαξει φωλια, ο αρσενικος ταιζει(οπως εχετε δει και στα youtube)την θυληκια, φλερταρονται(πως αλλιως να το πω☹). Ουτε εχουν κανει αβγα ουτε που εχουν ζευγαρωσει! Να μου πειτε να μην βιαζομαι, αλλα γιατι τα κανουν αυτα!
2)Ο αρσενικος ειναι σχεδον την περισσοτερη μερα στην φωλια😕Μα ο αρσενικος; Που αποκλειεται να ειναι θυληκια καθως υπερασπιζεται την γυναικα του(ας το πω), αυτος την ταιζει!
Δωστε μου σας παρακαλω μια λυση! 🙂

Κωνσταντίνε είσαι σίγουρος ότι είναι ζευγάρι; Μπορεί να είναι δύο θηλυκά ή δύο αρσενικά αντίστοιχα και να συμπεριφέρονται σαν ζευγάρι.

Αν πάλι είναι ζευγάρι τα έχεις προετοιμάσει διατροφικά; Έχουν ωριμάσει σεξουαλικά; Τι θερμοκρασία επικρατεί στον χώρο; Τι διατροφή τους παρέχεις; Τι είδους φωλιά τους προσέφερες; Σε τι χώρο τα έχεις;

Giayto legontai LOVE birds!
Sixna dyo arsenika h dyo thilika mporoune na fenantai san zeygari...ena poulaki kani rolo tou allou filou... etsi niothoune pio aneta afou den exoune "alithino" zeygari. Etsi einai h fisi ayton ton poulion. Dyo poulia idiou filou mporoune episis na zeygarosoun "pseftika" vevea. Kai meta an einai dyo thilika mporoune na kanoune mexri kai 10 ayga mazi se idia folia kai na ta klossane san alithino zeygari...

1)...kane ena test DNA gia na sigourefthis ti filo exoun..

2)...kane ipomoni... agapi poli diskolo pragma... 😉

Ευχαριστω παιδια αλλα μηπως μπορειτε να μου πειτε πως θα κανω εξεταση DNA; Εχω διαβασει σχετικα θεματα εδω, αλλα που θα τα στειλω για εξεταση και πως; Αλλα πιστευω πως ειναι ενα αρσενικο το ενα και το αλλο θηλυκο! Τον αρσενικο τον εχω απο μωρο και ειναι σιγουρο το φυλο του και την θυληκια απο αξιοπιστο πετ σοπ(γνωστος μου)!

Kai gia to pio empero ektrofea sixna einai poli diskolo na katalavei to filo enos LoveBird me "to mati"...
Den exei sxesi gnostos h oxi... Den mporeis na eisai sigouros mexri na deis ta ayga h ta apotelesmata tou test.

Ευχαριστω παιδια αλλα μηπως μπορειτε να μου πειτε πως θα κανω εξεταση DNA; Εχω διαβασει σχετικα θεματα εδω, αλλα που θα τα στειλω για εξεταση και πως; Αλλα πιστευω πως ειναι ενα αρσενικο το ενα και το αλλο θηλυκο! Τον αρσενικο τον εχω απο μωρο και ειναι σιγουρο το φυλο του και την θυληκια απο αξιοπιστο πετ σοπ(γνωστος μου)!
DNA Test για πουλια
Dna test - Πως γίνεται

Back