Αναπαραγωγή Θα ειναι καλυτερα αν τα καναρινια αναπαραχθουν στο μπαλκονι;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης mike2121
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

mike2121

PB New Member
Εγγραφή
18 Μαρ 2009
Μηνύματα
36
Πόλη
Ρόδος
Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω αν θα ειναι καλυτερα τα να αφηνω τα πουλια στο μπαλκονη γιατι εδω και πολυ καιρω απο τα 3 διαφορετικα πουλια που εχω ζευγαρωμενα φυσικα κανενα μεχρι τωρα δεν εχει κανει αυγο! Εγω καθε βραδυ τα βαζω μεσα στο σπιτι
 
εφοσον δεν εχεις χωρο και πρεπει να τα εχεις εξω . Αφησε τα συνεχεια εξω. ΠΡΟΣΟΧΗ ομως στα αρπακτικα. Πρπει να ειναι προστατευμενα τα κλουβια σου.
 
Εγω ρωταω γιατι μπορει να φταει και η μετακινηση συνεχεια που δεν μου κανουν αυγα
 
η μετακινηση μπορει να στρεσσαρει τα πουλια. Αν τα εχεις προφυλαγμενα απο τα αρπακτικα ειναι η καταλληλη εποχη για να τα εχεις εξω. Καποιος γνωστος μου που εχει τα ζευγαρια του σε εξωτερικο χωρο τωρα εχουν αρχισει και του φτιαχνουν φωλιες.
 
και μεσα και εξω μπορουν να σου βγαλουν πουλια αρκει να υπαρχουν οι καταλληλες συνθηκες.. Ισως ενα μικρο προβαδισμα εχει το εξω που εχουν το καθαρο αερα και ειναι εξω κανονικα
 
εγω δημητρη θα ελεγα οτι καλυτερα ειναι σε εσωτερικο χωρο με ελενχομενη θερμοκρασια,υγρασια και φως. Οταν μπορεις και ελενχεις αυτα και κανεις σωστη διατροφη μπορεις να ξεκινησεις την αναπαραγωγη απο το φεβρουαριο και να τελειωσεις τελη μαιου. Αν τα εχεις εξω οι καταλληλες συνθηκες ξεκινουν απο τα μεσα μαρτιου στη καλυτερη περιπτωση και τα πουλια ειδικα στην τελευταια τους γεννα καταπονουνται πολυ λογω ζεστης.
 
Back
Top