Γενικά Θα θέλαμε να αποκτήσουμε πάλι ένα παπαγάλο

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης midas
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Πόλη
Αθήνα
Καλημέρα σε όλους με λένε Μιχάλη είμαι 44 ετών και από τα 13 διατηρώ κάποιο καναρίνι κοντά μου. Πρίν 4 χρόνια για χάριν των παιδιών μου απέκτησα ένα ΖΑΚΟ μωρό -μόλις είχε σταματήσει την κρέμα- τον οποίο αγαπήσαμε αλλά δυστυχώς ξαφνικά την Κυριακή 14/9 τον χάσαμε. Καρδιακό είπε ο κτηνίατρος. Τώρα θα θέλαμε να αποκτήσουμε πάλι ένα παπαγάλο αλλά δεν ξέρω σε ποιούς εκτροφείς να απευθυνθώ. Η βοήθεια σας θα είναι πολύτιμη για μένα. Επειδή δεν θέλω να νομίζει κανείς ότι έτσι θα αντικαταστήσω την απώλεια σαν λέω ότι κάθε ψυχή που χάνεται είναι μοναδική, οπότε... Η συντροφιά ενός, τέτοιας κατηγορίας, παπαγάλου μας λείπει. Δεν είναι υποχρεωτικό να είναι ΖΑΚΟ, αρκεί να εκπαιδεύεται και να μιλά. Ευχαριστώ<email removed>

Μιχάλη γειά σου, λυπάμαι για το ζακο που χάσατε. Εγώ προσωπικά δεν εχω να σου προτείνω κάποιον εκτροφέα αλλα ειμαι σίγουρη οτι θα σε κατατοπίσουν εδω. Θα ήθελα να μάθω όμως λίγα περσσότερα για το "καρδιακό". Δέν είχε εμφανίσει συμπτώματα το πουλί νωρίτερα; έτσι ξαφνικά έγινε; δεν το έχω ξανακούσει και 8α ήθελα να μάθω περισσότερα. το πουλί ήταν 4 ΄χρονών μόνο απ οτι λες, τι περιλάμβανε η διατροφή του, κ αν ειχατε παρατηρήσει κάποια σημάδια;

Μαριάννα ευχαριστώ για την ανταπόκριση.
Δυστυχώς έφυγε ξαφνικά, χωρίς ιδιαίτερα συμπτώματα, με εξάιρεση μια κακοκεφία που είχε το πρωί γύρω στις 9. Στις 12 είχε φύγει. Επεσε κάτω σαν άνθρωπος ήταν σοκ. Ηταν 4 ετών είχε γίνει εισαγωγή από ΗΠΑ μέσω καταστήματος στην Αθήνα, με χαρτιά κλπ. Τον παρακολουθούσε κτηνίατρος από Κέντρο Αγριων Ζώων στην Αίγινα και ήταν όλα ΟΚ. Ετρωγε ξηρά τροφή από το PET CITY και φρεσκα φρούτα. Αυτά

Παιδιά ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Ο Παπαγάλος θα πρέπει να έχει την ικανότητα να μιλά, μας κακόμαθε ο ΖΑΚΟ. Κάποια πρόταση;

Οι ζακό φημίζονται για την πολύ ομιλητικότητα τους. Ομως και οι Μακάο λένε λεξούλες και οι Αμαζονίου. Για μένα παίζει ρόλο στην ομιλητικότητα του παπαγάλου και το πόσο θα ασχολείσαι εσυ μαζί του. Να φανταστείς εχω ακούσει και κοκατιλάκι να λέει μια συγκεκριμένη λέξη!

σιγουρα υπαρχουν και αλλοι παπαγαλοι περα απ τους ζακο που μιλανε και που μπορει
να γινουν εξ ισου καλη παρεα μ αυτον που εχασες, αλλα επειδη ποτε δεν εισαι σιγουρος.. Καθε παπαγαλος ειναι κατι το διαφορετικο..σκεψου πως υπαρχουν πολλοι
ζακο που δεν μιλανε ασχετα αν θεωρουνται οι πλεον ομιλητικοι... Επειδη παντα θα
υπαρχει η συγκριση.. Επειδη προσπαθεις να αναπληρωσεις το κενο.. Επειδη δε θαξιζε σε κανενα πουλι καποτε να πεις... Βρε αυτο που ειχα μιλαγε ενω αυτο δε μιλαει. Γνωμη μου
να ξαναπαρεις ενα ζακο..

Back