Φροντίδα Θα καταφέρω να εκπαιδεύσω ενα νέο LoveBird Red Face

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Jonnhs
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Jonnhs

PB New Member
Εγγραφή
22 Μαϊ 2009
Μηνύματα
5
Πόλη
Μαρούσι
Γιά σας ονομάζομαι Γιάννης και εχω 4 μερες τωρα ενα LoveBird Red Face στην κατωχή μου με μαύρο δαχτιλύδι. Λογικά θα είναι περίπου 2 - 2,5 ετών. Μου θύμησε έντονα ένα που είχα παλαιότερα και το έσκασε γι αυτό και το επέλεξα. Θα τα καταφέρω λέτε να το εκπαιδεύσω σε τέτοια ηλικία;

Υ. Γ. Πρέπει να ειναι αρσενικό λόγο μικρού κενού στη λεκάνη του, έντονα χρώματα, ανεπαίσθητα δαγκώματα.

Σας ευχαριστώ πολύ
 
Οτι θα τα καταφερεις θα τα καταφερεις αν εχεις πολλη μεγαλη υπομονη! Διαβασε σχετικα αρθρα ακολουθα τις συμβουλες κι θα δεις οτι θα πανε ολα καλα! Και να ξερεις θελει να αφιερωσεις πολυ χρονο για να καταφερεις κατι τετοιο!
 
Το πουλάκι γεννήθηκε το 2007 (αν το δαχτυλίδι είναι κλειστού τύπου). Η ηλικία του είναι μια χαρά, δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλο.

Όπως σου είπε κι ο Κωνσταντίνος θα πρέπει να του αφιερώσεις αρκετές ώρες από τον χρόνο σου και να ασχολείσαι μαζί του, για να αρχίσετε να έρχεστε πιο κοντά και να σε συνηθίσει. Όλα θα έρθουν στην ώρα τους, μην κάνεις βεβιασμένες κινήσεις γιατί δεν θα επιτύχεις τίποτα έτσι. Απλά εσύ θα πρέπει να το φροντίζεις, να του μιλάς γλυκά και ήρεμα χωρίς να κάνεις απότομες κινήσεις και πράγματα που θα το ενοχλήσουν και κατά συνέπεια θα το απομακρύνουν από εσένα. Μπορείς να το δελεάζεις και με κάμια λιχουδιά για να το προσεγγίσεις. Μέρα με την μέρα θα υπάρχει διαφορά στην συμπεριφορά του. Μην περιμένεις όμως όλα αυτά να γίνουν μέσα σε λίγες μέρες... μπορεί να πάρει αρκετές μέρες έως μήνες η εξημέρωση, ανάλογα το πουλί πάντα.
 
Ειναι στ'αληθεια τετοιο parrots.org/index.php/encyclopedia/profile/red_faced_Lovebird/ ή εχεις ενα peach face; Red-faced δεν εχω δει ποτε εδω ως τωρα. :)
 
Και να συμπληρωσω οτι πολλες φορες θα απογοητευτεις. Μην τα βαλεις κατω. Συνεχισε να προσπαθεις.
 
Φοίβο έχεις δίκιο δεν ειναι Red Face , είναι peach face με κοκκινο ραμφος.
Ποια ηλικία θεωρείται καταληλότερη για εκπαίδευση;

Σας ευχαριστώ πολύ
 
Φοίβο έχεις δίκιο δεν ειναι Red Face , είναι peach face με κοκκινο ραμφος.
Ποια ηλικία θεωρείται καταληλότερη για εκπαίδευση;

Σας ευχαριστώ πολύ

Με κοκκινο ραμφος peach face δεν υπαρχει.υπαρχουν 2 εκδοχες η ειναι υβριδιο η ειναι Lovebird fischer. Μπορεις να βαλεις μια φωτογραφια του;
 
Νατος ο Σορτ
1.jpg
 
Ποια ηλικία θεωρείται καταληλότερη για εκπαίδευση;

Γενικά ισχύει το όσο πιο μικρό τόσο το καλύτερο, αλλά δεν πάει να πει ότι η εξημέρωση μεγάλυτερων πουλιών (σε ηλικία) είναι μη εφικτή. Αν υπάρξουν προσπάθειες από μέρους μας φυσικά και θα έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, απλά θέλει χρόνο. :)
 
Εγω γιατι δεν βλεπω τιποτα; Μαρια μπορεις να την αποθηκευσεις αυτη την φωτογραφια που βλεπεις και να την επισυναψεις;
 
Ευχαριστω Μαρια τωρα την βλεπω... Οντως ενα Lovebird fischer ειναι. Να το χαιρεσαι...
 
Σας ευχαριστώ πολύ! Για αρχη σταμάτησε να δαγκώνει. Δείχνει να του αρέσει η παρέα μου μιας και τον έχω δίπλα μου 12 ώρες τη μερα.
Θα σας ενημερώνω σχετικά ωστε να καταγραφεί η πορεία επαίδευσης ενος Lovebird και να φανεί χρήσιμο στους υπόλοιπους κατόχους.
 
Back
Top