Φροντίδα Θα το δει ως φωλιά ή ως ένα ζεστό μέρος;

seemsfunny

PB Member
Εγγραφή
13 Σεπ 2017
Μηνύματα
1.113
Πόλη
Ιωάννινα
Βλέποντας αυτό το βίντεο

Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.

έκανα αναζήτηση στο γοογλ και βρήκα αρκετές φωτογραφίες, στις οποίες οι παπαγάλοι χαλαρώνουν αλλά δεν ξέρω αν τα βλέπουν ως φωλιές ή όχι. Εσείς τι πιστεύετε;

tinypic-no-longer-available.jpg
 
Το εχω δει και γω να το χρησιμοποιουν καποιοι και στο εξωτερικο πιο πολυ αλλα και εδω! Φαινεται ωραιο και χουχουλιαρικο για τα πουλια αλλα θεωρω οτι δε χρειαζεται κατι τετοιο. Στην αρχη μπορει να το δουν σα παιχνιδι η σα κρυψωνα αλλα σιγουρα καποια στιγμη θα το δουν σα φωλια και θα μπουν στη διαδικασια της αναπαραγωγης. Οποτε εγω θα ελεγα οτι πρεπει να αποφευγεται.
 
Το σκέφτηκα λόγο κρύου. Όσο είμαι σπίτι είναι ζεστό. Όταν φεύγω όμως στις 7:30 το πρωί και γυρίζω το απόγευμα δεν θα κρυώνει η Λινκ;
 
Όλα αυτά τα ''είδη'' δημιουργούν την αίσθηση στα πουλιά πως είναι φωλιές.
Παλιά είχα αγοράσει κι εγώ μια σκηνούλα στον Μάριο (ακριβώς για τον ίδιο λόγο δηλ το κρύο),
tinypic-no-longer-available.jpg

το μόνο που κατάφερα ήταν σε λίγες μέρες να μην θέλει με τίποτα να βγει από εκεί μέσα, να γίνει πολύ επιθετικός κτλ κτλ... Την έβγαλα και ησύχασε και αυτός κι εγώ!
 
Tα ελεύθερα πουλιά ενστικτωδώς αναζητούν κρυψώνες μόνο στην περιόδο αναπαραγωγής οπότε θεωρούμε ότι έχουν μια ανάγκη η οποία δεν υπάρχει. Αντίθετα με αυτές τις φωλιές τους ξυπνάμε την ανάγκη να αναπαραχθούν.

Άγγελε seemsfunny τα ρινγκνεκς πέρα απο το ότι ζουν ελεύθερα εδώ και τα έβγαλαν πέρα τόσους χειμώνες με χιόνια και παγωνιές υπο το μηδέν ζουν και σε ακόμη βορειότερες χώρες. Πώς μπορεί να κρυώνει το δικό σου στους 15 C που μπορεί να έχει το σπίτι σου με κλειστή θέρμανση;

Προσωπικά έχω διαβάσει για τόσα προβλήματα συμπεριφοράς με αυτές τις κρυψώνες αλλά και για σοβαρά ατυχήματα που είμαι κάθετα αντίθετος.
 
Φοίβο ειναι ο πρώτος χειμώνας με την λινκ οπότε την βλέπω όπως εμάς που κρυωνουμε
 
Φοίβο ειναι ο πρώτος χειμώνας με την λινκ οπότε την βλέπω όπως εμάς που κρυωνουμε

Ναι αλλά δεν είναι άνθρωπος. 😉 Κι έχει πολύ καλή μόνωση με το φτέρωμά της. Για να καταλάβεις ότι κρυώνει (ααν ποτε κρυωσει μεσα στο σπιτι που δεν το πιστευω) θα τη δεις να κάθεται και να φουσκώνει το φτέρωμα καλύπτοντας τα πόδια της, έτσι παγιδεύει αέρα ανάμεσα στα φτερά του ένα πουλί ο οποίος ζεσταίνεται και του παρέχει μεγαλύτερη μόνωση ακόμη.
 
Back
Top