Χαρίζω Θα χαρίσω τον χειμώνα μερικά πιγκουινάκια

Mpikis

PB Member
Εγγραφή
26 Οκτ 2008
Μηνύματα
900
Πόλη
Θεσσαλονίκη
Δεν είναι σίγουρο ακόμα καθώς δε μπορώ ακόμα 100% να τα χαρήσω... Είμαι σε σκεψείς και θα ήθελα απλώς να ξέρω ποιός θα ήθελε πουλάκι αν σκεφτω κάποια στιγμη να τα χαρήσω!Η μπορεί να μου προτεινει κάποιος και ανταλλαγή.. Σκέφτομαι τον χειμώνα και ειναι αδυνατο να έχω δύο κλουβια μεγάλα στο δωμάτιο μου! Γιατι υπάρχει πρόβλημα και δε μπορω να τα βάλω αλλού, ακόμα είμαι σε σκεψεις..Ισως βρώ καμία πατέντα και τα έχω όλα σε φυλαγμένο μέρος εξω στο μπαλκόνι το χειμώνα.. Δε ξέρω ακόμα! Θα προτειμησω άτομα απο Θεσσαλονίκη για να βλεπώ τα εγγονια μου αλλα και ατομα απο Αθήνα που διαθέτουν κήπο...😀! Πλακα κανω!
 
Για μένα ξέρεις αφού τα είπαμε ήδη από πριν. Σκέψου και την πρόταση που σου έκανα για pied ζεμπρα.

Για το χώρο πιστεύω ότι με λίγο κόπο μπορείς να κάνεις στο μπαλκόνι κάτι. Δεν είμαστε και από τις πιο κρύες περιοχές εδώ και αν δεν είναι βορινό το μπαλκόνι δεν θα έχεις πρόβλημα. Σκεφτόμουν κι εγώ για το δικό μου μπαλκόνι κατασκευή αλλά μάλλον θα μετακομίσω οπότε τα παράτησα.
 
Ναι βασιλη είσαι νουμερο ενα με διαφορα στη λιστα!βασικα εισαι και ο μοναδικός στη λιστα..😀!
 
καλησπερα! αμα ενδιαφρεσαι εχω κοινα παπαγαλακια ασπρα 1 χρονου περιπου θηλυκα για ανταλλαγη ειμαι απο Αθηνα
 
Εγω Αλεξανδρε θα ηθελα ενα θηλυκο(...0 μπας και τον ζευγαρωσω τον δικο μου(κανονικα θα επρεπε να ειχε ζευγαρωσει με τα δυο αρσενικα ")...
 
ΣΤαματα μη το λες αυτο... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ gay πουλακια.. Τι θελεις;Να προκαλέσεις θύελλα αντιδρασεων..😀! Αν αποφασησω τελικα με χαρα... Να σου δώσω!
 
Σοβαρα τωρα;
Αχ επιτελους ο rico θα γινει αντρας... Ουπς... Ισως δεν θα επρεπε να το πω (γραψω) αυτο.
Λοιπον οπως ειπαμε θα κανω καταθεση σε ομολογα και σε μετοχες στο χρηματηστηριο και μετα θα μου την δωσεις(😀)
 
φιλαρακο σου ειπα.. Εχω βγαλει ενα πολυ σπανιο χρωματισμο που θα είνια δυσκολο να τον βρεις αλλου γιατι μονο γω εχω τη πατεντα... Ειναι στα 500 ευρω ειναι ταισμενο στο χερι και μπορεις με το που θα το παρεις να το βγαλεις εκτος κλουβιού, να πετάξει ελευθερο και να μη το ξαναδεις ποτε...😀! Χρηστακο σοβαρα τώρα αν τα δώσω θα σε εχω στα υποψιν.. Μου φαινεται θα σας βολεψω και τους δυο βασιλη και χρηστο... Με γκομενακια! Μαριλενακι δε σε ξεχασα απλα ειχαμε μια συζητηση μεταξυ ανδρων... (καταλαβαινεις. Γυναικες και ποδοσφαιρο).. Αν τα δωσω τελικα θα σου στειλω κι εσενα!
 
😀! Σε ευχαριστω παντως! αμα μου δωσεις να ξερεις οτι ειχα παλια και ξερω να τα χειριζομαι και σιγουρα θα του παρω παρεα και οχι μονο μια! (να εχει επιλογες να διαλεξει!:D)
 
Φιλε Μπικι ενδιαφερομαι κι εγω για πιγκουινακια. Μπορω αν θελεις να κανουμε και ανταλλαγη με καναρινι. Εχω βγαλει φετος πολλα καναρινακια, βεβαια δεν ξερω ακομα το φυλλο τους αλλα μεχρι τον χειμωνα θα ξερω σιγουρα.
 
Καλησπερα φιλε μου! Θα ηθελα και εγω να μπω στην λιστα αναμονης για να μεγαλωσω την εξερευνηση μου και την αναπαραγωγη και σε αυτο το ειδος απο πουλακια μιας και εχω καποια καναρινια και καποιοα αγρια! σε ευχαριστω πολυ!
 
Καλησπερα φιλε! Καμια φωτογραφια παιζει; Εχω καναρινια αλλα οπως κ ο Σακης περιμενω να ξεκαθαρισω το φυλλο τους... Αν θες(αν κ εχει αρκετη ζητηση απ'οτι βλεπω)μιλαμε κ βλεπουμε... Εχε με στα υποψην...
 
Καλησπερα σας παιδια τελικα απο τα τοσα πιγκουινακια θα δώσω ενα αρσενικο γκρι! Θα μου αρεζε να το ανταλλαξω με ενα κοινο παπαγαλακι μικρο αν γινεται γιατι και το γκρι που θα δωσω ειναι 3,5-4 μηνων! Οποιος θελει πμ!
 
για παπαγαλακι δεν ξερω, αμα θεσ παντοσ μια απλη καναρα. Πεσ μου. στειλε μου μηνιμα.
 
Εχουμε ξαναμιλησει σε δικο σου ποστ...ΑΠο αυτα που σου ειπα τι νομιζεις;θα ανταλλαξουμε;Σ ευχαριστω που με σκεφτηκες αλλα δε κανω πλεον ανταλλαγες... Περιμενω 5 γονιμα αυγα να σκασουν απο στιγμη σε στιγμη, απο αυτα τα μικρα το ενα θα το παω στο τσιρκο μιας και ειμαι θηριοδαμαστης και τα άλλα θα τα χαρησω σε ανθρωπους που θα τα αγαπανε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ! Αν νομιζεις πως είσαι ενας απο αυτους τοτε ξαναμιλαμε...
 
Back
Top