Γενικά Θελω βοήθεια με το budgie μου γιατι ειμαι άπειρος

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Spyros_
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Spyros_

PB New Member
Εγγραφή
12 Σεπ 2017
Μηνύματα
13
Πόλη
Θεσσαλονίκη
Γεια σας ειμαι καινούριος και θελω βοήθεια. Το budgie μου το εχω 3 μερες και εχει να φαει απο τοτε που ήρθε σπιτι, κελαηδάει το πρωι αρκετά αλλα κάποιες στιγμες απλως κάθεται και δεν κανει τιποτα. Επίσης ειναι πολυ φιλικός μαζί μου διοτι καθε φορα που βαζω το χερι στο κλουβι ανεβαίνει στο χερι μου. Αυτο που με ανησυχεί είναι που δεν τρωει μήπως δεν εχει εξοικειωθεί ακόμα; ή να ανησυχησω; Γιατι δεν είναι ζωηρός; Σας ευχαριστώ
 
Βάλε αυριο πρωί πρωί λίγο φαγητό στην ταΐστρα και άσε το μονο του σε ήσυχο περιβάλλον για καμιά ωρα. Επειτα πήγαινε να ελέγξεις τα φλούδια των σπόρων για να δεις πόσο έφαγε.
Πες μας όμως την ηλικία του. Μηπως ειναι μωρό και δεν εχει μάθει ακόμα να τρώει;
 
Καλησπέρα,

Αν μπορείς πες μας από πού το πηρες και την ηλικία του. Το πιο πιθανό είναι να μην τρώει όταν είσαι εσύ εκεί γιατί είναι μαζεμένο. Κάνε αυτό με τα σπορακια και βλέπεις.

Το ότι έρχεται στο χέρι σου είναι περιεργο αλλά μάλλον θα μας λυθεί η απορία όταν μας πεις πως το απέκτησες.

Στείλε και καμιά φωτό να το δούμε να σου πούμε και το φύλο.
 
Το ερώτημα ειναι πόσο μικρό ειναι. Γνωρίζεις; Διότι αν ειναι πολυ μικρό, ενδεχομένως και να μην τρέφεται σωστά. Βάλε μας μια φωτό προφίλ και κία ανφαζ για να μας πουν αυτοί που γνωρίζουν μηπως ειναι πολυ νεαρό.
Έπειτα δώσε μας διαστάσεις κλουβιού, και μια πανοραμική φωτό αυτού, ώστε να σου πουμε για βελτιώσεις που μπορούν να γίνουν.
Τέλος μίλησε μας για τη διατροφή του, γράφοντας και τις μάρκες των προϊόντων.
Όλα αυτά θα ειναι καλύτερα να τα βάλεις σε ξεχωριστά θέματα στο ανάλογο πεδίο.
 
Καλό όμως θα ήταν να απαντήσεις στα ερωτήματα του Γιάννη πιο πάνω, για περαιτέρω βοήθεια!
 
Back
Top