Γενικά Θελω να αγορασω παπαγαλο αλλα δεν ξερω ποιον

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης SpaRk
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

SpaRk

PB New Member
Εγγραφή
21 Απρ 2009
Μηνύματα
4
Πόλη
Ηλιούπολη
Γεια σας, χριστος ανεστη κτλ.
Εχω ενα κοκατιλ αρσενικο κ θελω να αγορασω ενα ακομα παπαγαλο που να μην ειναι πολι ακριβος, να μην ειναι εχθρικος με το κοκατιλ μου κ να ειναι φιλικος... καμια βοηθια; 😕
 
Γεια σου ΄Ακη, εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις ένα Bugdi ή έναν Ringneck
 
θα ηθελα να σε ρωτησω, τι χρηματικο ποσο υπολογιζεις, χαρακτηρα, ποσες ωρες μπορεις να αφιερωσεις, τι εμπειρια εχεις και τι μεγεθος παπαγαλου.
ευχαριστω,
 
Γυρο στα 80 ευρο υπολογιζω. μπορω να αφιεροσω ολι την μερα εκτος απο το προι που εχω σχολιο... Εχω ενα κοκατιλ 1μισι χρονο καπου και δεν θελω να ειναι μονο του... Το κλουβι ειναι σχεδον ολι μερα ανιχτο για να παει οπου θελει.. Νομιζω οτι ο παπαγαλος μου δεν εχι προβλιμα, και το κλουβι του ειναι αρκετα μεγαλο. Γενικα τα πας πολι καλα με το κοκατιλ μου.
 
Άκη το καλύτερο είναι να πάρεις ένα δεύτερο cockatiel, να τα αφήσεις να γνωριστούν και να τα βάλεις στο ίδιο κλουβί (αφού εφαρμόσεις την καραντίνα στο καινούριο πουλάκι βέβαια).
Αν πάρεις άλλη ράτσα δεν νομίζω πως είναι και η καλύτερη ιδέα να τα έχεις στο ίδιο κλουβί... μπορεί να ταιριάξουν αλλά αν όχι; Αν προτιμήσεις άλλη ράτσα τότε θα σου πρότεινα να πάρεις άλλο κλουβάκι για να έχει το καθένα τον δικό του χώρο, ώστε να αποφύγεις πιθανές διαμάχες για το ποιος θα κυριαρχήσει στον χώρο. Ανάλογα τα πουλιά πάντα... μπορεί να ταιριάξουν και να τα βρουν αλλά σου λέω και μια πιθανή περίπτωση, ώστε να έχεις στην άκρη του μυαλού σου τι μπορεί να συμβεί.
 
ενταξη νομιζω οτι θα παρω κοκατιλ τελικα... ευχαριστω για τησ πλιροφοριες.
 
ειμαι στην ηλικια σου και θα σε συμβουλευα να παρεις ενα δευτερο κοκατιλ η ενα μπατζι. Να ειναι δηλαδη οπωσδηποτε απο την ιδια ηπειρο(αυστραλια).
 
ετσι ειναι, κοκατιλ καλυτερα, και αν μπορεις να ειναι και θηλυκο να κανετε και μωρακια!
 
Ακη θα σου προτεινα κοκατιλ .. ειναι λιγα τα λεφτα (80 ευρω)
Ειναι η καλυτερη επιλογη. Γιατι εχεις και το κατεχεις το θεμα!
 
Back
Top