Γενικά Θελω να αγορασω 2 παπαγαλακια. Τι πρέπει να προσεξω;

Βασίλης123

PB New Member
Εγγραφή
1 Απρ 2014
Μηνύματα
75
Πόλη
Αίγιο
γεια σας! Ειμαι ο Βασιλης! Προκειται να αγωρασω 2 παπαγαλακια Budgie ! Μπορειτε να μ πειτε τι 8α πρεπει να προσεχωω;! :)
 
Γεια σου Βασίλη καλώς ήρθες και με το καλό να αποκτήσεις τα νέα φιλαράκια σου. :)
Όταν λες τι να προσέχεις, τι εννοείς κατά την επιλογή τους ή μετά για την φροντίδα τους; Όπως και να έχει, επειδή εδώ είναι καλωσορίσματα, άνοιξε θέμα στην γενική κατηγορία να σου απαντήσουμε Γενικά για Παπαγάλους
 
Όχι, συμμετέχεις σε ένα φόρουμ συζητήσεων για πτηνά συντροφιάς κάθε είδους που είναι προϊόν εκτροφής και όχι πιασμένα από την φύση.
Ίσως κάποιος μπορεί να σου προτείνει κάποιον εκτροφέα ή κατάστημα με προσωπική του ευθύνη για την αξιοπιστία της πληροφορίας και με προσωπική σου ευθύνη για την αποδοχή της πληροφορίας.
 
οκ ! Ευχαριστωωω! 8α παρω 2 παπαγαλους αλλα κανει να τους αφηνω ε3ω απο το σπιτι το καλοκαιρι; γιατι η μητερα μ δεν με αφηνει να τους εχω μεσααα!
 
και τον χειμώνα; χειμώνα τα παπαγαλάκια δεν μπορούν να ζουν έξω. Επίσης και το καλοκαίρι, πρέπει να είναι προστατευμένα από τον ήλιο και τα αρπακτικά. Ακόμα αν κάποιο μέλος της οικογένειας εχθρεύεται τα ζώα, είναι καλύτερα να μην παίρνουμε γιατί δημιουργούνται πολλά θέματα.
 
εχωω και αλλο μερος αλλα ειναι λιγο πιο μακρυα απο εμενα ( στο σπιτι μ ειναι ) και δεν 8α παιρναω συνεχεια απο διπλα τ ! αλλα 8α παιρναω πολλες ωρες μαζι τ ! Και μονο το καλοκαιρι 8α ειναι ε3ω και δεν 8α το παιρνει ο ηλιος και δεν υπαρχει περιπτωση να υπαρχουν αρπακτικα! αλλα 8α πρεπει να τους αλλαζω συνεχεια 8εση και αυτο νομιζω δεν ειναι καλο!
 
Back
Top