Φροντίδα Θελω να κανω ενα ζευγαρι Gouldian αλλα δε θελω γεννητουρια

Justelene

PB New Member
Εγγραφή
4 Νοε 2008
Μηνύματα
17
Πόλη
Θεσσαλονίκη
Εχω ενα αρσενικο gouldian και σκεφτοομαι να παρω ενα θηλυκό.Αλλα δε θελω γεννητουρια.Αν δεν βαλω φωλια υπαρχει περιπτωση αναπαραγωγης;
 
Δεν υπάρχει περίπτωση να βγουν μικρά αν αυτό εννοείς αλλά τα gouldians πολύ πιθανό να ζευγαρώσουν και η θηλυκιά να κάνει και αυγά στον πάτο του κλουβιού. Έχοντας ζευγάρι πάντως είναι σαν να προδιαθέτεις τα πουλιά για αναπαραγωγή, γιατί δεν παίρνεις ένα δεύτερο αρσενικό; Από όσο ξέρω τα gouldians είναι αρκετά κοινωνικά πουλιά και δεν δημιουργούνται προβλήματα ακόμη και ανάμεσα σε πουλιά του ίδιου φύλου.
 
Σιγουρα αν παρεις δευτερο αρσενικο δεν θα υπαρχει κανενα προβλημα. Ομως επειδη υπαρχει περιπτωση μετα απο καιρο να θελησεις απογονους απο αυτα τα υπεροχα πουλια, εγω θα σου προτεινα να παρεις θυληκο. Τα γκουλντιανς ειναι ντροπαλα πουλια και τα περισσοτερα ζευγαρωνουν μεσα στις φωλιες. Στα δικα μου τουλαχιστον εχω παρατηρησει πως η υπαρξη φωλιας τα κινητοποιει για να μπουνε σε φαση αναπαραγωγης. Σε κλουβι χωρις φωλια βλεπω συχνα να κανουν τον χορο τους αλλα ποτε δεν μου εχουν ζευγαρωσει.

Παραθετω και ενα βιντεο απο το διαδικτυο που εχουν γεννησει εκτος φωλιας αλλα με υπαρξη αυτης και με πολυ διαφορετικο υποστρωμα απο αυτα που συνηθως χρησιμοποιουμε εδω.


Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.
 
Back
Top