Αναπαραγωγή Θελω να παρω ενα φακο ωοσκοπησης, πως πρεπει να ειναι;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης ariss
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

ariss

PB New Member
Εγγραφή
24 Μαρ 2009
Μηνύματα
29
Πόλη
Λαμία
14 μερα, εχω σκασει απο την αγωνια για να δω αν θα βγουν πουλακια. Οπως ηταν φυσικο η περιεργια μου κερδισε εστω και αργα το φοβο για να πιασω τα αυγα και να κανω ωοσκοπηση, κακως αν το πουλακι καθεται και κλωσσαει τζαμπα, τσπ εκανα ωοσκοπηση και το μονο που καταφερα ηταν να στραβοθω απο το φως μιας και ηταν μεγαλος. Θα παω να παρω εναν, πως πρεπει να ειναι;
 
σε διαφορα πετ σοπ θα βρεις. Μπορεις να παραγγειλεις και μεσα internet απο καποιο e-shop!
 
Ακόμη και οποιοσδήποτε μικρός φακός που να ρίχνει συγκεντρωμένο το φως κάνει. Εγώ χρησιμοποιώ ένα φακό μπρελόκ με led μπροστά. Είναι αρκετά ισχυρό και με βολεύει λόγω μεγέθους, άσε που είναι και πολύ πιο φτηνό 😉
 
Eγω χρησιμοποιω ενα μικρο φακουδακι που χει και λειζερ και το αγορασα απο το περιπτερο μονο 2.50 ευρω και ριχνει παρα πολυ καλο φως.
 
Δεξιά μπορείς να δείς τον ειδικό φακό ωοσκόπισης, και αριστερά ένα μπρελόκ τύπου led. Ακόμα και αναπτήρα μπορείς να χρησιμοποιήσεις (μιλάω για αυτούς που έχουν led στο πίσω μέρος)

Edit: Δεξιά είναι το led και αριστερά ο φακός :)
 

Συνημμένα

  • φακοι.webp
    φακοι.webp
    15,3 KB · Προβολές: 215
Γεια σας. Πραγματι δεν εχω δημοσιευσει τιποτα τον τελευταιο καιρο παρολο οτι καπου καπου μπαινω και διαβαζω την σελιδα ομως προσωπικα τρεχαματα και η δουλεια με βαρδειες <οδηγος στα τρολλευ > δεν με αφηνουν να χαλαρωσω. Παρολα αυτα καταφερα και βγηκαν 4 στο κλαρι <το ενα με ταισμα στο χερι >και περιμενω σε μια εβδομαδα να σκασουν αλλα 5 .Αν ολα πανε καλα θα σας ανακοινωσω τα αποτελεσματα. Καλο βραδυ σε ολους.
 
Back
Top