Αναπαραγωγή Θερμοκρασία δωματίου κατά την εκκόλαψη

lost_beauty

PB New Member
Εγγραφή
27 Ιουλ 2008
Μηνύματα
87
Πόλη
Τρίκαλα
Γεια σας! Ελπίζω να ειστε ολοι καλα. Θυμαστε που τα 2 μπατζι μου ειχαν κανει ενα μωρακι;Λοιπον το βγαλα μια φωτο να δειτε ποσο μεγαλωσε. Εχει γινει ολοιδιο η μαμα του. Πιστευω ειναι κοριτσακι γιατι δεν κελαιδαει, μονο τσιριζει. Το ραμφος του ειναι ροζούλι. Είναι 5 εβδομάδων. Τεσπα, τωρα τα Budgie μου ετοιμαζονται να ξαναγινουν γονεις. Η θηλυκια κλωσσαει 4 αυγουλακια και το πρωτο αναμενεται σε πεντε μερες.Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι:Ανάβω καλοριφέρ απ'το απογευμα ως αργα το βραδυ στους 22 βαθμους και το κλουβι το εχω μονιμα μεσα, οχι διπλα στο καλοριφερ. Μηπως αυτο δυσκολεψει την εκκολαψη;
 

Συνημμένα

  • DSC00563.webp
    DSC00563.webp
    79 KB · Προβολές: 61
από την θερμοκρασία δεν θα έχεις πρόβλημα. Πρέπει όμως να κοιτάξεις και την υγρασία του δωματίου. Μπορεί με το καλοριφέρ να πέφτει σε πολύ χαμηλά επίπεδα και να έχεις πρόβλημα στο σκάσιμο τον αυγων.η υγρασία πρέπει να είναι 60-65%.
 
πρεπει να παρεις ενα υγρομετρο(παραδηγμα) National Geographic - 258 NE Thermometers Θερμόμετρο - Υγρόμετρο Εσωτ. Χώρου . Αν δεν εχεις πολυ υγρασια χριαζετε υγραντηρας. Αν εχεις πολυ υγρασια αφιγραντιρας. Αυτα τα πραγματα ειναι ακριβα για εναν χομπιστα.η πιο φτινη λυση ειναι΄" αν δεν εχεις υγρασια ψεκαζε με ενα ψεκαστιρι τον χορο σου(ρηχνε λιγο λιγο, βλεπε τι γηνετε και σηνεχιζε μεχρι να φτασεις στα επιπεδα που θελεις. Αν εχεις πολυ υγρασια πρεπει να αγορασεις εναν αφιγραντιρα φτηνο(παραδηγμα)
ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ (5410010501). Τον βαζεις οσο χριαζετε κ μετα τον περνεις απο το δωματιο. Καλη επιτυχια!
 
Back
Top