Αναπαραγωγή Θερμοκρασία κλωσσομηχανής FIEM MG 200

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης toros
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

toros

PB New Member
Εγγραφή
15 Μαρ 2009
Μηνύματα
2
Πόλη
Μαντούδι
Καλημερα παιδια ειμε νεο μελος σε αυτο το φορουμ. Και θα ηθελα την βοηθεια σας σχετικα με τισ ρυθμισεις κλωσσομηχανις FIEM MG 200. Την οποια μου την χαρισε ενας φιλος και ηταν ψιλοκατεστραμενη και φυσικα δεν ειχε ουτε οδηγειες ουτε τιποτα! Τελικα την εφτιαξα μονος. αλλα δεν ξερο τι θερμοκρασια να βαλω για αυγα απο κοτες, φασιανους και γαλοπουλες τα οποια εχω! Και τι υγρασια χρειαζονται! Αν μπορει καποιος να με βοηθησει! Θα του ειμουν ευγνωμων!
 
Σε ευχαριστο για τησ οδηγιες σου! Μου ηταν πολυ χρησιμες. Εχω ειδη βαλει την μηχανη σε λειτουργια απο χθες. αλλ προεκειπσε και ενα αλλο προβλημα! Δεν μπορω να πετυχω την ιδια θερμοκρασια και στα δυο οργανα θερμοκρασιας που εχειη μηχανη. Ενα αναλογικο που εινε σε φαρεναιτ και εχει θερμοκρασια απο 99-100 και τα ψηφιακο μου δειχνη 37-37,2. Ο αισθητηρασ εινε τοποθετημενος στη οροφη και ποσ στα μπροστα προσ το μερος της πορτας απο δεξια και το αναλογικο στην αριστερη πλευρα! Εκει ηταν τοποθετημενο απο τον κατασκευαστη. Αν μπορουσε να με βοηθουσε καποιος σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.
 
Αν καταφέρεις να ρυθμίσεις την θερμοκρασία στους 100F θα είσαι και ο πρώτος. Μην σε μπερδεύει το άλλο θερμόμετρο το οποίο βέβαια δεν πρέπει να ξεπερνάει τους 38 βαθμούς C.
καλή επιτυχία φιλικά s.mp
 
Back
Top