Φροντίδα Θερμοκρασια για Γκουλντιαν

Αλεξης Κ.

PB Member
Εγγραφή
20 Μαρ 2008
Μηνύματα
174
Καλησπερα
Θελω να παρω γκουλντιανς και να τα τοποθετησω σε εξωτερικη κλουβα, η οποια θα ειναι σε γκαραζ χωρις πορτα. Δηλαδη θα ειναι σε εξωτερικη θερμοκρασια προστατευμενα ομως απο αερα.
Τι λετε; Θα υπαρχει προβλημα με το κρυο τον χειμωνα;
 
Καλημέρα. Θα πρέπει να έχεις κατά νου ότι δεν αντέχουν τις χαμηλές θερμοκρασίες. Οπότε θα πρέπει να εξασφαλίσεις ότι τον χειμώνα θα διατηρείς τη θερμοκρασία του κλουβιού σταθερή.
 
Αρα η μονη λυση που βλεπω ειναι να τα εχω εξω το καλοκαιρι και να τα μεταφερω μεσα τον χειμωνα.
Σωστα;
 
Αλεξη δεν ξερω τι χωρο διαθετεις αλλα δες και αυτα εδω μηπως σου δωσουν καμια ιδεα γιατι στα γκουλντιανς οπως σου προειπαν μετα τους 18 βαθμους αρχιζουν τα φουσκωματα και τα προβληματα.

Lady Gouldian Finch .com - Aviary of the Month
Kevin's Aviary:Featured by the My Gouldian Aviary Website.
 
Οδυσσεα λεγοντας μετα τους 18 βαθμους φυσικα εννοεις προς τα κατω ετσι;

Εδω να σας ευχαριστησω ολους οσοι ασχοληθηκαν με το μηνυμα μου.
Κλεινω το υπαρχον και ανοιγω καινουριο με τις ερωτησεις μου περι γκουλντιανς για να ειμαστε και σωστοι με την επικεφαλιδα του θεματος ωστε να βοηθαμε μελλοντικες αναζητησεις και για καλυτερη οργανωση.
 
Αλεξη ναι, προς τα κατω εννοω.
Οσο για το κλεισιμο του θεματος θεωρω οτι η θερμοκρασια που αντεχουν τα γκουλντιανς τον χειμωνα ειναι πολυ ενδιαφερον θεμα και εχει πολυ ψωμι ακομα αν εχουμε και την χαρα να διαβασουμε εμπειριες αλλων που εχουν επιχειρησει να τα κρατησουν σε εξωτερκο χωρο.
 
Καλησπερα εχω 2,5 ζευγαρια τα μονιμος εξω στο μπαλκονι μου στα χρονια που εχω τα ζευγαρια η θερμοκρασια το χειμονα εχει φτασει και τουσ -4 βαθμους και τα ζωα δεν επαθαν τπτ, βεβεα ηταν σκεπασμενα με ναιλον τα κλουβακια τους και σε μπαλκονι με τεντες καλα μονομενω απο τον ααιρα την ανοιξη μου βγαζουν και μορακια. Η γνομη μου ειναι εαν τα εγκλιματισεις απο την ανοιξη εχω και τα μωρα γενιθουν εξω αλαξουν φτερα εξω και εχουν μια πολη καλη διατροφη δεν παθενουν τπτ.
 
Back
Top