Ασθένειες Θηλυκό καναρίνι τσιμπάει συνέχεια τα δαχτυλίδια στα πόδια

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης StathisS
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

StathisS

PB New Member
Εγγραφή
16 Ιουν 2019
Μηνύματα
521
Πόλη
Βέροια
Καλημέρα! Παρατήρησα ότι το καναρίνι μου το θηλυκό τσιμπάει τα δαχτυλίδια στα πόδια σαν να το ενοχλούν. Στην αρχή νόμισα είναι συμπτωματικό αλλά το είδα ξανά και ξανά. Κατά τα άλλα δείχνει ευδιάθετο και μια χαρά. Τα δαχτυλίδια πρέπει να είναι άνετα στο καναρίνι πρέπει να πηγαίνουν πάνω κάτω;
 

Συνημμένα

  • IMG_20200208_171532_997.webp
    IMG_20200208_171532_997.webp
    37,9 KB · Προβολές: 15
Με ανησύχησε ότι την ίδια στιγμή τσιμπάει και το ένα και το άλλο! Το κάνει δυο τρεις φορές και σταματάει. Επίσης δεν κατάλαβα γιατί έχει δύο δαχτυλίδια; Υπάρχει περίπτωση να την σφίγγουν;
 
Απλα παίζει. Το ιδιο κανουν και τα δικά μου. Στο πύρωμα εντονότερα. Συνήθως δυο δαχτυλίδια βάζουν οι εκτροφείς για να ξεχωρίζουν απο ποια γεννα ειναι.
Πχ στο δεξι πόδι το κλειστό δαχτυλίδι συλλόγου, και στο αριστερό δαχτυλίδι ανοιχτού τυπου σε ολα τα μικρά της πρώτης γεννας ενα μπλε, στη δεύτερη γεννα ενα κόκκινο στη τρίτη ενα κίτρινο και πάει λέγοντας.
Τουλάχιστον αυτό εχω δει. Γιαυτο τα δυο δαχτυλίδια. Να μην τα πιανω συνέχεια στα χέρια μα βλέπω αριθμούς και τα αγχωνω.
 
Κοίταξε ποιο από τα δύο είναι κλειστού τύπου και με την ευκαιρία, γράψτε τον κωδικό του για να τον έχεις. Το δαχτυλίδι ανοιχτού τύπου βγάλτο και πέταξέ το. Αν είναι και τα δύο ανοιχτού τύπου, αφαίρεσε και τα δύο.

Περισσότερα
 
Back
Top