Αναπαραγωγή Θηλυκό κοκατίλ 8 μηνών έκανε αυγό

nikospappa33

PB New Member
Εγγραφή
5 Μαϊ 2021
Μηνύματα
55
Παιδεία καλησπέρα Έχω δυο κοκατιλ αρσενικό και θηλυκό, 6 και 8 μηνών αντίστοιχα. Σήμερα η παπαγαλινα έκατσε στην γωνία και έκανα ένα αβγό. Τι κάνω σε αυτήν την περίπτωση; Είναι πολύ μικρά για αναπαραγωγή. Να το αφήσω το αβγό ;
 
Είναι όντως πολύ μικρά για αναπαραγωγή, και δυστυχ'ως τα κοκατίλ φημίζονται για το πόσο συχνά κάνουν αυγά με ή χωρίς αρσενικό. Δεν ξέρω πώς ελέγχεται, οι υπόλοιποι θα σας δώσουν πιο χρήσιμες πληροφορίες, αλλά νομίζω μια επίσκεψη σε πτηνίατρο θα σας δώσει ένα εμπεριστατωμένο πλάνο για να ελέγξετε τις ορμόνες της και να προσφέρετε ό,τι έξτρα χρειάζεται λόγω ωοτοκίας.
 
@Nausicaa δυστυχώς εδώ στην επαρχία δεν έχουμε πτηνιατρους και οι κτηνιάτροι για πουλιά λίγα ξέρουν. Ότι μαθαίνουμε από εδώ και τα pet shop.
 
Ότι μαθαίνουμε από εδώ και τα pet shop.
Ξεχάστε τα πετσόπ, δεν ξέρουν ούτε τα βασικά... Οκ, ελπίζω κάποιος εδώ να μπορεί να βοηθήσει περισσότερο. Πόσες ώρες τα έχετε ξύπνια? Αυτό επηρεάζει πολύ τις ορμόνες.
 
@Nausicaa είναι κάποιοι που ξερούν στα πετ. Τεσπα! Είναι ξύπνια απο τις 9 το πρωί μέχρι τις 5 περίπου.
 
@nikospappa33 Τόσος ύπνος και πάλι έκανε αυγό... Έτσι είναι τα κοκατίλ... Παιχνίδια και χρόνο εκτός κλουβιού έχει? Για να ξεσπά την ενέργειά της αλλού και όχι στο να φτιάχνει αυγά?
 
Back
Top