Αναπαραγωγή Θηλυκό red siskin με αρσενικό καναρίνι

Nikolas799

PB New Member
Εγγραφή
19 Φεβ 2020
Μηνύματα
120
Πόλη
Stockholm
Καλησπέρα σας
Οπως λέει και ο τίτλος, θυλικια Red siskin ζευγαρωνει με αρσενικό καναρίνι?
Η βάζουμε μόνο θυληκο καναρίνι με αρσενικό Red siskin?
 
Για το λόγο που κάνουνε φανετοκαναρα, φλοροκαναρα κτλ... Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα παραπάνω η συγκεκριμένη διασταύρωση.

Για το θέμα μου έχει κανεις απάντηση?
 
Το προβλημα με ολες τις παραπανω διαδταυρωσεις που περιγραφεις ειναι οι αγονοι θηλυκοι και η διαχειριση τους.
Πρωτα λυνουμε αυτο το "προβλημα" και μετα προχωραμε σε ολα τα υπολοιπα.

Σε οτι αναφορα την ερωτηση σου, αυτο που ξερω ειναι οτι γινεται.
 
Για το λόγο που κάνουνε φανετοκαναρα, φλοροκαναρα κτλ... Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα παραπάνω η συγκεκριμένη διασταύρωση.
Θα ήθελα πολύ να μάθω την άποψή σου σχετικά με τους λόγους για τους οποίους κάνουμε φανετοκάναρα, φλωροκάναρα κλπ. Πρόσεξέ με, (σου δηλώνω εκ' των προτέρων, ότι ο γραπτός λόγος είναι "ξύλινος"), το ερώτημα που σου θέτω είναι εντελώς ουδέτερο, χωρίς να περιλαμβάνει ή να υποκρύπτει παρατήρηση για κάτι. Αλλά πραγματικά δεν έχω κατανοήσει ακόμα τους λόγους που ωθούν σε τέτοιες διασταυρώσεις.
Επιπρόσθετα να συμπληρώσω ότι έχω την αίσθηση ότι βάσει της διασταύρωσης που αναφέρεις στο αρχικό σου μήνυμα (αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος) έχουμε σήμερα κόκκινου παράγοντα καναρίνια. Αλλά δεν γνωρίζω το φύλο των γεννητόρων, ποιο δλδ ήταν το αρσενικό και ποιο το θηλυκό. Ελάχιστο ποσοστό από τους απογόνους ήταν γόνιμο, νομίζω. Αλλά πλέον ο κόκκινος παράγοντας έχει εισέλθει στα καναρίνια. Επομένως, σε τι θα μπορούσε κανείς να προσδοκεί τη δεδομένη στιγμή;
 
θυλικια Red siskin ζευγαρωνει με αρσενικό καναρίνι?
Η βάζουμε μόνο θυληκο καναρίνι με αρσενικό Red siskin?
Τα ζευγαρώματα για την παραγωγή υβριδίων με καναρίνια λειτουργούν κατά κανόνα καλύτερα με θηλυκό καναρίνι.

Παιδιά, είναι σωστή η ενημέρωση για τις επιπτώσεις του υβριδισμού σχετικά με τα "άχρηστα" θηλυκά που μπορεί να παραχθούν, διότι σε κάποιες περιπτώσεις δεν υπάρχει αυτή η γνώση και μπορεί ενημερώνοντας να αποφευχθούν δυσάρεστες καταστάσεις. Σε κάποιες περιπτώσεις όμως, καταλαβαίνεις ότι η γνώση για τις επιπτώσεις ή για το ανούσιο του εγχειρήματος υπάρχει και παρ' όλα αυτά το μόνο που ζητείται από τον θεματοθέτη είναι μια απάντηση σε συγκεκριμένο ερώτημα. Δεν ξέρω εάν είναι σωστό να αισθάνεται απολογούμενος γι' αυτό στο τέλος.

Επομένως, σε τι θα μπορούσε κανείς να προσδοκεί τη δεδομένη στιγμή;
Έχουμε συζητήσει εξαντλητικά σχεδόν το θέμα εδώ https://community.petbirds.gr/threads/Μπορεί-η-παραγωγή-υβριδίων-να-αποτελεί-εκτροφικό-στόχο.8573/ Το συμπέρασμα που έχω βγάλει μετά από χρόνια, είναι ότι το κάνω για την πρόκληση και για να αποδείξω ότι μπορώ, no matter what.
 
Back
Top