Διατροφή Ιδια διατροφη σε καναρινια και αγριοπουλια

Εγγραφή
1 Απρ 2009
Μηνύματα
409
Πόλη
Αμπελόκηποι
για και χαρα σε ολους σας. Εχω καναρινια και αγριοπουλια ολα εκτροφης με δαχτυλιδια και τους βαζω τροφη για αγριοπουλια. Π.χ. τους βαζω συμπληρωματα απο τροφες που τρωνε στη φυση τα αγρια. Μηπως επηρεαζονται τα καναρινια μου που δεν ειναι συνιθησμενα σε τετοια; 😕. Ευχαριστώ εκ των προτερων 🙂
 
ανέβασε καμιά φωτογραφιούλα από το προϊόν! Δηλαδή πχ θα έδινες σπόρους υγείας σε καναρίνια; Εγώ το έχω δοκιμάσει δεν είχα προβλήματα! Επίσης έχω δώσει καθαρά τροφές για αγριοπούλια σε κανάρια και πάλι χωρίς πρόβλημα! Δεν το κάνω συστηματικά απλά είχε τύχει επειδή ξέμεινα! Λογικά το ότι βγάζουν μεγάλες εταιρίες τόσων ειδών τροφές με την καθιερωμένη εξειδίκευση ε δεν νομίζω ότι είναι θέμα μάρκετινγκ και μόνο αλλά κάτι θα ξέρουν παραπάνω!
 
δηλαδη οι καρδερινες μου τρωνε ολο το καναβουρι και αφηνουν ολο το κεχρι και ετσι λεω στον πετσοπα να βαζει πιο πολυ καναβουρι και ηλιοσπορους. Επειδη δεν ειναι συνιθησμενα σε ηλιοσπορους τα καναρινια τους φανει περιεργο.. ε δεν παιρνω και 2 διαφορετικες τσαντες μια για καναρινια και μια για καρδερινες
 
κανονικά θα έπρεπε να τους κάνεις διαφορετικές διατροφές αφού τα πουλιά ιδίως στην αναπαραγωγική περίοδο έχουν διαφορετικές ανάγκες! Εξάλλου και από μόνος σου έχεις διαπιστώσει διαφορές στην επιλογή των σπόρων!
 
Κάθε είδος έχει τις δικές του ανάγκες. Η λύση της χύμα τροφής του πετσοπά δεν είναι κατάλληλη για κανένα είδος (αν βάλεις την αναζήτηση θα δεις τους λόγους). Υπάρχουν συσκευασίες που καλυπτουν κάθε είδος και χρειάζεται να αγοράζεις όχι μόνο για τα άγρια και τα καναρίνια ξεχωριστά αλλά διαφορετική για τα καναρίνια, διαφορετική για καρδερίνες και άλλη για φλώρους καθώς διαφέρουν αρκετά οι διατροφικές τους συνήθειες αλλά και οι ανάγκες τους. Αν δίνεις πολύ πλούσιο μείγμα σε καναρίνια θα σου παχύνουν και μπορεί να πειραχτεί και το συκώτι τους.

ΥΓ. Να θυμίσω ότι δεν επιτρέπονται θέματα που αφορούν σε ιθαγενή πουλιά σε αυτό το forum, η κατηγορία που γράφουμε αφορά μόνο στην διατροφή των καναρινιών.
 
Τιποτα δεν ειναι δυσκολο αρκει να το θελουμε πραγματικα
 
οκ.σας ευχαριστω απλα ειναι καπως δυσκολο να βαζω διαφορετικες τροφες σε καθε κλουβι πχ...






Τι σε δυσκολευει ακριβως;
Ρωταω για να σε συμβουλεψουμε καταλληλως με ιδεες 😉
Ποσα πουλια εχεις;
 
εχω πολλα πουλια εχω 3 καρδερινες σπινο φλωρο λουγαρο και 10 καναρινια.
ΥΓ. Τα αγρια ειναι εκτροφης εκτος απο 2 καρδερινες.
 
εχω πολλα πουλια εχω 3 καρδερινες σπινο φλωρο λουγαρο και 10 καναρινια.
ΥΓ. Τα αγρια ειναι εκτροφης εκτος απο 2 καρδερινες.

Να θυμίσω ότι δεν επιτρέπονται θέματα που αφορούν σε ιθαγενή πουλιά σε αυτό το forum, η κατηγορία που γράφουμε αφορά μόνο στην διατροφή των καναρινιών.

Os egrapse o Basilis edo einai MONO gia ta kanarinia. DEN epitrepounte themata pou aforoun ta ithagenia.
PARAKALO poli na sebete tis kanones.
 
Επειδη εγω εχω παραπανω πουλια απο σενα κανω το εξης:
Εχω παρει ταπερ φαγητου και βαζω μεσα την τροφη που αναλογει στο καθενα κι απεξω με ενα μαρκαδορο εχω σημειωσει τι εχει μεσα! Με τον καιρο θα το συνηθισεις και δεν θα κοιτας καν τι γραφει το καθενα θα τα ανοιγεις κατευθειαν 😉
Αν θες να εχεις υγειες σμηνος με επιτυχια στις αναπαραγωγες καντους την χαρη να τους δινεις στο καθενα την τροφη του!
 
Back
Top