Γενικά Ιστορίες που σας φέρνουν ποιο κοντά με τον παπαγάλο σας

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης arisvoug
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

arisvoug

PB Member
Εγγραφή
19 Μαϊ 2008
Μηνύματα
162
Πόλη
Σάμος
Να μια ιστορία που πέρασα πάνω σε αυτο το θέμα...

Πριν 3 χρόνια είχα πάει για καλοκαιρινές διακοπές στην Σάμο... Και το βράδυ όταν πήγα να κοιμηθώ ακούω ξαφνικά ένα φτερούγισμα και τότε έιδα τον παπαγάλο μου ξαφνικά πάνω μου... Τρελάθικα😕
τον ξαναπήγα στο κλουβί του με δυσκολία γιατί δεν ήθελε φοβόνταν... Και μετά απο ένα λεπτό πάλη το ίδιο και μετά ξανά και ξανά, μέχρι που βαρέθηκα και τον κράτησα εκεί... φυσικά δεν κοιμήθικα και ξενοίχτισα για πάρτι του(παίζοντας μαζί του) αλλά με είχε αγγίξει ποιο πολύ απο κάθε άλλη φορά διότι εκέινη την νύχτα καταλάβαμαι πως υπήχρε ένας δυνατός δεσμός μεταξή μας και επίσης οτι και οι παπαγάλοι εχουν εσθήματα!

Πείτε και εσείς μία πραγματική τέτοια στιγμη που βιώσατε εσείς και ο παπαγάλος σας!
 
εγω καθε μερα...
ο Πελε ( ζακο) ειδικα πρωι και βραδυ με αφηνει να τον χαιδευω στο αγαπημενο του σημειο! το κεφαλι! Το ξινω το κεφαλακι του, αυτος κλεινει τα ματακια του... Πολυ ωραια αισθηση! Και μετα του δινω φιλακια στο στομα και αναμεσα στις φτερουγες του ( πλατη )
 
Είχα την Μπέμπα (Budgie) έξω από το κλουβί και μιά κοπέλα απο την παρέα μου το τρόμαξε και πέταξε... Είχαν ανοίξει παράθυρο... 3 μέρες μετά την βρήκαν φίλες μου έξω από το φροντιστήριο Αγγλικών μου...
Το πιό γλυκό ζουζούνι ήταν!
 
Εγω χτεσ πηγα το μωρο μυ σ ενα φιλο μυ πυ εχει μπατζυ. Τ αφησαμε ελευθερα+ειχαν πολυ γελιο. Ο κοκο αμεσωσ πεταξε προσ το μεροσ του αλλα εκεινο αρχικα εφευγε συνεχεια σα να φοβαται+ο κοκο στεναχωρηθηκε. Μετα ομωσ ξαναπροσπαθησε+σιγα σιγα πλησιαζαν ολο+πιο πολυ. Μετα αρχισαν να κνυν τσιου τσιου+σιγα σιγα πετουσαν περα δωθε μαζι.χαρηκα πολυ+γω+ο κοκο. Θα το πηγαινω πιο συχνα να παιζει🙂η αντιδραση των πουλιων ομωσ ηταν οπωσ οι ανθρωποι. Εγω περιμενα πωσ αμεσωσ θα παιξυν, αλα εχουν+αυτα τροπυσ προσεγγισησ τελικα;-)!
 
Back
Top