Φροντίδα Ισχυει οτι ο Zako θα αρχισει να μιλα αφου γινει ενος ετους;

σωκρατης 93

PB New Member
Εγγραφή
7 Μαρ 2009
Μηνύματα
56
Πόλη
Αθήνα
Παιδια. Εχω ενα ζακο 7 μηνων εδω και λιγες μερες. Το αν θα μιλησει ειναι το τελευταιο που με νοιαζει αλλα τον ακουω να προσπαθει να πει το ''γεια σου'' το οποιο τον μαθαινω για κανενα τεταρτακι την ημερα. Το λεει λιγο μπερδεμενα αλλη φωνη του ειναιι σαν ανθρωπινη(καμια σχεση δηλαδη με το κραξιμο η το σφυριγμα του). Ειναι αυτο καλο σημαδι η δεν εχει σημασια;. Εχω ακουσει επισης πως θα αρχισει να μιλα αφου γινει ενος ετους. ισχυει; 🙄😎
 
Μπράβο Σωκράτη, χαίρομαι, πράγματι είναι προπόνηση - δοκιμή ομιλίας η σιγανή προσπάθει να μιμηθούν ανθρώπινη φωνή, να επικοινωνήσουν μαζί μας στη γλώσσα μας, να μας αρέσουν! Είχα διαβάσει σε διάφορα βιβλία ότι αν προσέξουμε θ'ακούσουμε όταν ησυχάζουν να σχηματίζουν κάποιες συλλαβές, αλλά τώρα που έγινε εμάς ενός έτους το διαπίστωσα! Καμία σχέση με σφύριγμα, ήχους ή σκοπούς! Ανθρώπινα ακούγονται! Κατά τη γνώμη μου είναι καλό σημάδι, καλή συνέχεια, να μας λες πρόοδο!
 
Οι ζακο ειναι οι πιο ομιλιτικοι οπως γνωριζετε.Αλλα ειναι η μονη ρατσα που αργει να μιλισει! Οι αμαζονιου π.χ. μιλανε περιπου στους 5-6 μηνες! Οι ζακο ομως ξεκινανε οταν χρονισουν και λιγο πιο μετα αναλογα το χαρακτηρα του πουλιου!
 
αφιερωνε του εσυ χρονο..λεγε του λογακια αργα και καθαρα και θα δεις..
συνηθως απο τον χρονο και μετα αρχιζουν να μιλανε
 
Πραγματι περιπου στους 10-12 μηνες αρχιζουν να μιλανε, και οταν αρχισουν σταματημο δεν εχουν, εφ οσον βεβαια ασχολεισαι μαζι τους και τους μαθαινεις σταδιακα νεες λεξεις, φρασεις, και τους σφυριζεις διαφορους σκοπους.
 
εμενα ο δικος μου μιλησε οταν ηταν 8 μηνων. Και τωρα που κοντευει να γινει ενος χρονου δεν σταματαει να μιλαει. Οπως λενε και τα παιδια πιο πανω πρεπει να του μιλας συνεχεια και να ασχολησε μαζι του.
 
παιδια πηρα προσφατα και εγω ζακο, τα παμε περιφημα ΚΑΙ στην ομιλια εφοσον προς το παρον κανει παρα πολλους ηχους! Προσπαθει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ να μιλησει και του αφιερωνω : 2 ωρες για ομιλια και 3 ωρες για χαδακια, φιλια, παιχνιδια μαζι... κ. Α. Εχεις να κανεις με πανεξυπνα πουλια!

Ο δικος μου ειναι καμποσους μηνες, το σιγουρο ειναι μηνων, οχι μικρος, κπο στιγμη σε στιγμη θα μου τηλεφωνησουν απο το πετ σιτι ( ΔΕΝ κανω διαφημιση ) για να μου πουνε ποσο μηνων ειναι.
 
απο στιγμη σε στιγμη θα μου τηλεφωνησουν απο το πετ σιτι ( ΔΕΝ κανω διαφημιση ) για να μου πουνε ποσο μηνων ειναι.
t:Και τώρα για το τί θα σου απαντήσουν... Σώθηκες
 
Λεωνίδα όταν αγόρασες το φιλαράκι σου δεν σου έδωσαν κάποια πιστοποιητικά που να αναφέρουν την ηλικία του, την χωρα προέλευσης, κάποια ανάφορά - ή εξέταση σχετικά με την υγεία του; Ειχε υποβληθεί σε εξέταση DNA;Φοράει δαχτυλίδι; Αν ναι το γράφει επάνω το δαχτυλίδι;


Κάνε υπομονή και με την κατάλληλη απασχόληση οταν ξεκινήσει να μιλάει, θα δυσκολέυεσαι να τον σταματήσεις Δώσε του πολλά ακουστικά ερεθίσματα, ήχουμε μελωδίες, τραγούδια και σε λίγους μήνες θα διαπιστώνεις μέρα με την ημέρα την εξέλιξή του.:)
 
παιδια με πηραν τηλεφωνο απο το πετ σιτι και μου ειπαν οτι ειναι 3,5 μηνων !(επειδη ειπα τον αριθμο δαχτυλιδιου )

Μου εχουν δωσει χαρτια υγειας. Τεστ dna θα κανω στον ζακο. Προς τον παρον εγω πιστευω οτι ειναι αρσενικο και τον λεω Πελε!
Ειμαι σιγουρος πως ειναι αρσενικος.
 
πως εισαι συγουρος; θα ηθελες να ειναι; δεν ξερω αν εχει να κανει με την ικανοτιτα στην ομιλια το φυλο του αλλα αν ασχολιθεις;δεν θα το πιστευεις...
 
Ναι Σωκρατη μηλανε μετα των 1 χρ, μη βιαζεσε, χαλαρωσε και αστων να κανη παιχνιδι αυτος.. Ειχα Ζακο και ειναι το κατι αλλο... Νασε καλα! ΚΓ.
 
Eμένα δέκα Μηνών ο Ντέμης..λέει το hello ! Και κάτι δικά του αλλά ακόμη καθαρά ! από σφυρίγματα.. Πολλά
 
αφιερωνε του εσυ χρονο..λεγε του λογακια αργα και καθαρα και θα δεις..
συνηθως απο τον χρονο και μετα αρχιζουν να μιλανε

Ακριβως ετση ειναι τα πραγματα.. Οπως τα λεει ο Κος Θεωδορος! ΚΓ
 
Back
Top