Gia sou Baggeli,
i erotisi sou, oso aplo akougete den einai efkolo.
Proto apo ola NAI parxoune diafores "Typos" Zebra stin germania kai stin Agglia.
Pos ginete afto tora; Simera gia kathe pouli pou parxoune katergories gia ekthesiis, i omospondies exoune sfiaksi ena "Stantar". Meza sto stantar, einai grameno pos prepein fente to pouli se
Typos
Stasi
Xroma
Allages tou Xromatou
Afto to stantar den einai fix, me ta xronia kai analoga me tis kainurgies metalaksis allasoune to stantar. Etsi grafei px to germaniko stantar to ZEBRA prepei na einai se megetos 12,5 pontus minimo. O gnisios Zebra apo tin Australia omos exei mezorio mono 10 pontus. Simenei oli ektrofi ksekinisoune na ektrofoune megalitero poulia. Afto ginete me "Epilogie". Perno panta to pio megalo pouli na zefgarono kai den zefgarono ta poulia pou einai mikro se megetos. Me ta xronia exo sfiaksei ena megalosomatos pouli. Akougete tora efkolo, den einai omos giati pethi kai rolo i genetiki. PX ta Zebra me skoufo ginounte panta mikrotero se somatos. Den katafereis na exeis megalosomato Zebra me Skoufo.
I aggli prin peripou 6 xronia alaksoune to stantar ligo gia to somato, seloune pio strogilo to pouli. Etsi simera i aggliki Zebrakia exoune ligo diaforetika emfanisi.
Egrapsa pano ola ta poulia exoune Stantar, den einai sosta ta poulia europaikon dasson den exoune. Se afta ta poulia parxei kati pou lene "Perigrafei ratsas".
Alexandros