Γενικά Κάθε πρωί ίδια ώρα έχω ένα σπουργίτι που χτυπάει το παράθυρο μου

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Gimak85
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Gimak85

PB New Member
Εγγραφή
19 Μαϊ 2022
Μηνύματα
1
Πόλη
Λεβιδι Αρκαδίας
Γειά σας. Κάθε πρωί ίδια ώρα έχω ένα σπουργίτι που χτυπάει το παράθυρο μου με μανία σα να παίζει. Διάβασα ότι μπορεί να είναι κ κακός οιωνός. Τι ισχύει πραγματικά? Δεν είναι καθρέφτης πάντως το παράθυρο
 
@Gimak85 τι κακός οιωνός καλέ κ αηδίες; Τα σπουργιτακια είναι πανέξυπνα κ τολμηρά πουλάκια που είναι απόλαυση να τα βλέπεις να αρπάζουν την τροφή μέσα από σμήνος περιστεριών. Προφανώς πεινάει το κακόμοιρο. Εάν δεν έχεις δικό σου πτηνό ή εάν έχεις και είναι πολύ μακριά κ δεν υπάρχει περίπτωση να κολλήσει παράσιτα κ ασθένειες από το σπουργίτι, βάλε λίγους σπόρους κ αυγοτροφή να φάει το ζωντανό!
 
Όλα τα τζάμια είναι καθρέπτες σε κάποιο βαθμό, οπότε μπορεί να είναι παιχνίδι. Τα μπάτζι μου πηγαίνουν κοντά στο παράθυρο, όπως και τα σπουργίτια απέξω, αλλά δεν χτυπούν το τζάμι ποτέ. Μέχρι τώρα τουλάχιστον.

Μπορείτε να ρίξετε σποράκια, αλλά πολύ πιθανό να σας επισκεφθουν και άλλα πουλιά, ίσως λιγότερο χαριτωμένα απο το σπουργίτι.

Όσο για τους οιωνούς, εκτός κι αν είμαστε σε ομηρικό έπος και μου διέφυγε, δεν μας λένε την τύχη μας πια τα πτηνά.
 
Όσο για τους οιωνούς, εκτός κι αν είμαστε σε ομηρικό έπος και μου διέφυγε, δεν μας λένε την τύχη μας πια τα πτηνά.
Υποκλίνομαι! 😂.

Όσο για τα άλλα πουλάκια που μπορεί να επισκεφθούν, εννοούσα να προσφέρει λίγους σπόρους ίσα ίσα να φάει το σπουργιτάκι, αλλιώς έχεις δίκιο ότι μπορούν να επισκεφθούν κ άλλα πουλάκια, όμως κ αυτά με τη σειρά τους είναι χαριτωμένα.
[automerge]1653010243[/automerge]
Τι ισχύει πραγματικά?
Χωρίς παρεξήγηση, έχω καλά νέα. Ψάχνοντας στον παντογνώστη googlιδη, βρήκα ότι το σπουργίτι στο παράθυρο σημαίνει ότι σύντομα θα βρεις τον άνθρωπο της ζωής σου κ θα παντρευτείς κ αν σου κουτσουλίσει, θα έχεις υλική ευημερία, λαχείο ή καλύτερο μισθό! Για το δεύτερο, με βλέπω να βάζω εγώ σπόρους απέξω από τη μπαλκονόπορτα! 😄
 
που χτυπάει το παράθυρο μου με μανία σα να παίζει.
Βάλε μερικά σποράκια σε ένα χαρτάκι και βάλε και πολυ μικρό ταπεράκι με νερό. Θα δεις που σιγά σιγά θα μαζευονται διαφορά είδη εκει. Θα σου δώσει μεγάλη χαρά αλλά και λίγες κοτσυλιες.
 
Back
Top