Φροντίδα Κάθε πότε να βγάζω από το κλουβί το κοκατίλ μου;

dimitra_1980

PB Member
Εγγραφή
19 Οκτ 2008
Μηνύματα
548
Πόλη
Αθήνα
Καλημέρα. Η Ζουζού (κοκατίλ) με το που με βλέπει να μπάινω στο δωμάτιο ανεβαίνει επάνω στα κάγκελα και με φωνάζει να τη βγάλω έξω. Κάθε πότε πρέπει να τη βγάζω έξω; Αν κάθε φορά που το κάνει αυτό και της κάνω το χατήρι, θα μου πάρει τελείως τον αέρα και θα με κάνει ότι θέλει. Δε θέλω να την κακομάθω τώρα που είναι μικρή και είναι πιο εύπλαστος ο χαρακτήρας της. Τι να κάνω με αυτό το θέμα;Θέλω να την έχω έξω συνέχεια αλλά, δεν πρέπει να μάθει οτι δε μπορεί συνέχεια να γίνεται το δικό της;
Καμμια ιδέα;
Να την αγνοώ που και που όταν με φωνάζει ή δεν πρέπει;
 
Ακολούθησε κάποιο πρόγραμμα που σε βολεύει έτσι ώστε να υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες ώρες που βολεύουν εσένα και να τις συνηθίσει έτσι ώστε να μη το απαιτεί όποτε σε βλέπει! Εγώ τη δική μου την είχα κακομάθει γιατί την είχα συνέχεια έξω οπότε με είχε καβαλίσει κανονικά η μικρή.. Μπορείς επίσης ακόμη και όταν είσαι σπίτι όλη μέρα να την έχει εναλλάξ κάθε περίπου 2 ώρες μέσα κάθε δυο έξω.. Βάλε και πολλά παιχνι΄δακι μέσα στο κλουβί της και τα ξαλάζεις ώστε να περνάει καλά και μόνη τησ στο χώρο της! Αυτά νομίζω..
 
εγω τις δεκιες μου κοκατιλινες τις βγαζω οταν ερχομαι απο την δουλεια κατα τις 5 και μετα μπαινουν οποτε θελουν στο κλουβι τους και το αφηνω ανοιχτο. το κλεινω αργα το βραδυ οταν παω για υπνο. Περιπου 5 ωρες τις αφινω να κανουν οτι θελουν. Αν με μαθουν και καθονται να τις χαιδευω... Τοτε εμενα σιγουρα θα μου παρουν τον αερα... (ειναι και γυναικες... Πως να τους χαλασεις χατηρι)
 
Back
Top