Φροντίδα Κάθε φορά που πάω να χαϊδέψω το lovebird μου με δαγκώνει

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Neni11
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Neni11

PB New Member
Εγγραφή
28 Δεκ 2020
Μηνύματα
3
Πόλη
Αθήνα
Γειά σας, είμαι καινούρια στο φόρουμ και πριν τρεις βδομάδες αγόρασα ένα lovebird lutino opaline. Χρειάζομαι τη βοήθειά σας, γιατί ο παπαγάλος μου με δαγκώνει πολύ. Το μόνο που του έμαθα είναι να ανεβαίνει στο δάχτυλο μου. Το κακό είναι ότι κάθε φορά που πάω να χαϊδέψω με δαγκώνει, πράγμα που μου κάνει εντύπωση αφού τρώει και ανεβαίνει στο χέρι μου. Τέλος πάντων θα ήθελα αν μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο βίντεο ή κάποιο site για να μπορέσω να το εκπαιδεύω.


Ευχαριστώ
 
@Neni11 καλώς ήρθατε περιμένουμε να μας τον γνωρίσεις! Τα πηγαίνετε αρκετά καλά, φαίνεται πως έχει εξοικειωθεί αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει κάποιο βίντεο ως προς το χάιδεμα, είναι κάτι που ή θέλει ο παπαγάλος ή δεν θέλει. Με υπομονή και σεβασμό ίσως σας αφησει να τον χαϊδέψετε κάποια στιγμή.
 
Καλησπερα και Χρονια Πολλα,
Ηθελα να σου κανω μια ερωτηση.Σε ποια περιοχη το χαιδευεις αν προκειται για πλατη καποιοι παπαγαλοι εκνευριζονται,το πιο αποδεκτικο σημειο ειναι το κεφαλι αλλα καποιοι λογου του χαρακτηρα τους δε το δεχονται ουτε εκεινκαι δεν ειναι απαραίτητο οτι θα αλλαξει!
Επισης αν θελεις μπορεις να μας παρουσιασεις το φιλο σου εδω: https://community.petbirds.gr/forums/parrots/?prefix_id=90
 
@giannisvlg Τον χαϊδεύω στην πλάτη και στο κεφάλι. Στην πλάτη με αφήνει για λίγα δευτερόλεπτα αλλά στο κεφάλι με αφήνε να τον χαϊδέψω μόνο στην αρχή. Ευχαριστώ πολύ :)
 
Το γεγονος οτι ανεβαινει στο χερι και τρωει δεν αποτελει "εγγυηση" οτι θα δεχθει και χαδια.
Εξαρταται αποτον χαρακτηρα του καθε πτηνου,καποια δεν δεχονται ποτε τα χαδια!
 
Back
Top