Φροντίδα Κάνει να βάλω κορδόνια μέσα στο κλουβί;

Εγω ειχα παντα κορδονια μεσα στο κλουβι να κρεμονται,η απο πανω προς τα κατω η οριζοντια για να στεκεται πανω τους μεχρι που αντιληφθηκε πως ο Λαζος το μασουλαγε τοσο πολυ ως που τα εκοβε.Νομιζω πως καταπινε και μεγαλο ποσοστο απο τ υφασμα του κορδονιου.Εντελει επειδη εκανα και εγω την ιδια ερωτηση στο παρελθον, πηρα την απαντηση που ισχυει θεωρω πως δεν γνωριζεις την επεξεργασια που εχουν υποστει τα υφασματα (κορδονια σκοινια κλωστες κλπ) οποτε δε μπορουμε να ειμαστε και σιγουροι! Εγω θα σ πω πως βρηκα σε μεγαλη αλυσιδα γνωστη σουπερ μαρκετ 20 μετρα φυσικο σκοινι απο καρυδα ( coir rope ) googlαρε το... το λατρεψε ο φιλος μου.ειναι πολυ σκληρο δε κοβεται με τιποτα και ελπιζω βαση του οσα λεει η συσκευασια πως οντως ειναι 100% natural. Ελπιζω να βοηθησα
 
Και να μην τα φάει μπορεί να μπλεχτουν τα νύχια τους, γι'αυτό και γω της εχω μόνο απ έξω (της Σιτρους που έχει ενα κόλλημα και αλλιώς πάει στα παπούτσια που ειναι βρώμικα) ενα πλυμμένο καινούριο κορδονι στο σταντ που παίζει μόνο υπό επίβλεψη.
Για μέσα στο κλουβί μόνο οτι ειπαν και οι άλλοι και προσοχή στα λεπτα σχοινιά κυρίως αν εχουν βαρος κατω, ειναι ξεφτισμενα ή αν ειναι μακρύτερα από λιγα εκατοστά, κινδυνος πνιγμού ή τραυματισμού!
 
Back
Top