Διατροφή Κάνει να ξαναβάζω στην ταίστρα την τροφή που πέφτει στον πάτο;

Spiros Papatheodorou

PB New Member
Εγγραφή
16 Ιουν 2014
Μηνύματα
221
Πόλη
Αλεξανδρούπολη
Ο δουκας μου (παπαγαλακι) πεταει με το ραμφος του την περισσοτερη τροφη του κατω στον πατο οταν βαριεται.. Να την περνω και να του την ξαναβαζω η δεν κανει..
Γιατι εχει και λιγες κουτσουλιες και πουπουλα..
 
Όχι δεν κάνει να του δίνεις να τρώει τροφή που έχει λερωθεί. Να του φτιάξεις παιχνίδια να εκτονώνεται με αυτά και όχι παίζοντας με τα σποράκια του Παιχνίδια για παπαγάλους - παιχνίδια μπορείς να φτιάξεις μόνος σου εύκολα και φθηνά με καλαμάκια νερού, άσπρα χαρτιά κτλ.
Επίσης τι τροφή του δίνεις; Χύμα ή συσκευασμένη; Μήπως δεν του αρέσει. Χόρτα και λοιπά λαχανικά, φρούτα κτλ του δίνεις;
 
  • Like
Αντιδράσεις: Sissy
Τροφη σε σακουλα συσκευασμενη..
Του εχω αγορασει παιχνιδια αλλα σημασια..
Και μια μικρη μπανιερα για παπαγαλακια..
Γενικα δεν παιζει πολυ ακομα..
Ισως επειδη του τα πηρα χτες και δεν τα εχει συνηθεισει!
Το μονο που θελει ειναι ν βγει εξω
 
Τα αγορασμένα παιχνίδια είναι συχνά ογκώδη και τα φοβούνται. Πιο εύκολα θα παίξει με ένα απλό χαρτάκι που θα το έχεις κόψει σαν τρέσα παρά με ό,τι άλλο. Όμως όχι χαρτί από εφημερίδα, λευκό.
 
  • Like
Αντιδράσεις: Sissy
αφου σιγουρεξεις πως η πτηση δεν θα καταληξει σε τραυματισμο δεν ειναι κακο να τον βγαλεις να ξεμουδιασει αρκει να κανεις τα απαρετητα κληστες πορτες και τραβιγμενες κουρτινες οχι εκτεθημενα εχμηρα αντικημενα βαζα και οτι αλλο θα μπορουσε αν παει κοντα του να τον χτυπησει 😉
 
προσπαθησε να το βγαζεις σε μικρο χωρο πρωτα και αφου τον εχεις στα χερια σου το χαιδευεις του μηλας να χαλαρωνει πρωτα και σιγα σιγα το αφηνεις απο τα χερια σου.
 
Μικρο χωρο δεν εχω στο σπιτι μ ..
Αλλα μπορω να το παρω στο σπιτι της γιαγιας μου..
Αλλα ο χωρος δεν θα του φανει αγνωστος;
 
Ε βέβαια εκεί που ζει και μάλιστα στο δωμάτιο που γνωρίζει θα το βγάζεις έξω, έχοντας κλείσει κουρτίνες κτλ. τα έχουμε πει.
 
Οταν το εχεις στο χερι σου και το πηγαινεις προς το κλουβι μιλα του σιγα σιγα και λεγε του τι προκειται να κανεις... εγω ετσι κανω στο ρινκνεκ μου και μπλουμ βουταει μεσα... Βεβαια μετα πηγαινει λιγο πανω κατω γιατι θελει να ξαναβγει αλλα αν δει οτι δεν τον βγαζω σταματαει και παιζει με τα παιχνιδια του
 
Back
Top