Συμπληρώματα Κάνει το Bogena rui-hulp extra για την πτερόρροια;

κωστας.κ

PB New Member
Πόλη
Πάτρα
Παιδια γεια σας. Μου εδωσαν σενα pet'shop, αυτο και μου ειπαν οτι κανει για την πτερροροια. Καλο ειναι; Ποση δοσολογια να βαζω; Και κατι αλλο. Εχω δυο καναρινακια που εδω και δυο βδομαδες σταματησαν να κελαιδανε. Ειναι δειγμα πτερροροιας; Δεν εχω δει ομως ακομα φτερα πεσμενα στο κλουβακι τους. Μηπως εχουν κατι αλλο; Παντως γενικα ειναι καλοδιαθετα.

Εχω δυο καναρινακια που εδω και δυο βδομαδες σταματησαν να κελαιδανε. Ειναι δειγμα πτερροροιας; Δεν εχω δει ομως ακομα φτερα πεσμενα στο κλουβακι τους. Μηπως εχουν κατι αλλο; Παντως γενικα ειναι καλοδιαθετα.
και τα δικα μου τωρα εχουν σταματησει να κελαιδανε χωρις να εχουν πτερρορια αλλα πιστευω σταματανε επειδη κανει πολυ ζεστη

Παιδια γεια σας. Μου εδωσαν σενα pet'shop, αυτο και μου ειπαν οτι κανει για την πτερροροια. Καλο ειναι; Ποση δοσολογια να βαζω; Και κατι αλλο. Εχω δυο καναρινακια που εδω και δυο βδομαδες σταματησαν να κελαιδανε. Ειναι δειγμα πτερροροιας; Δεν εχω δει ομως ακομα φτερα πεσμενα στο κλουβακι τους. Μηπως εχουν κατι αλλο; Παντως γενιοκα ειναι καλοδιαθετα.
το συγκεκριμενο προιον ειναι αντιβιοτικο με βιταμινες καλο ειναι να μην το χρησιμοποιησεις γενικα να αποφευγεις τα αντιβιοτικα και της πολλες βιταμινες χωρις λογο δωσε στα πουλακια καθαρο νερο λαχανικα φρουτα μια καλη αυγοτροφη η αυγο φρεσκο 2-3 φορες την εβδομαδα και ενα μειγμα σπορων καλης ποιοτητας και ευρηχωρα κλουβια και εισαι ενταξη κατα την διαρκεια της πτερορροιας τα αρσενικα σταματουν το κελαιδησμα ειναι φυσιολογικο αυτο επισης τα πρωτα φτερα που πεφτουν ειναι αυτα απο της φτερουγες πρωτα απο το κεντρο και στην συνεχεια προς τα εξω ακολουθουν τα φτερα της ουρας παλι απο το κεντρο και στην συνεχεια απο μεσα προς τα εξω τα υπολοιπα κατοπιν τα μικρα φτερα πεφτουν πρωτα απο την ραχη μετα απο την κοιλια και επειτα απο των θωρακα τελευταια αλλαζουν τα φτερα στο κεφαλι η ολη διαδικασια διαρκει περιπου 2 μηνες

Θα συμφωνησω με τον Αποστολο...
Γιατι σου εδωσαν κατι τετοιο;
Μην το ανοιξεις και να πας να το αλλαξεις με το Bogena multi-vit που ειναι συμπληρωμα διατροφης και κανει για την πτερορροια!

Το προιόν είναι φτιαγμένο απο την εταιρεία γι' αυτήν ακριβώς την χρήση.
Γιά δύσκολη πτερόρροια και για πιθανό αδυνάτισμα και διακοπή του τραγουδιού.
Το γεγονός οτι περιέχει χλωροτετρακυκλίνη (αντιβίωση), ίσως να έχει να κάνει
με την επιθυμία αντιμετώπισης δευτερευουσών λοιμώξεων την περίοδο που
το πουλί βρήσκεται σε μια φάση πτώσης του ανοσοποιητικού του.
Πάντως δεν πρόκειται ούτε για λάθος ούτε για κακή συμπεριφορά του μαγαζιού
που το έδωσε. Τώρα το τί θα αποφασήσει ο καθένας για τα πουλιά του...

Τα κύρια συστατικά του παρ' όλα αυτά (αυτά που αναγράφει η συσκευασία) δηλαδή μαγιά,ιχνοστοιχεία και ασβέστιο νομίζω οτι είναι απαραίτητα για τα πουλιά. Αυτό που θα ήθελα με την σειρά μου να ρωτήσω εγώ είναι εάν αυτό το σκεύασμα μπορεί να χρησιμοποιείται κ κάποιους άλλους μήνες του χρόνου σαν συμπλήρωμα διατροφής.

Τα κύρια συστατικά του παρ' όλα αυτά (αυτά που αναγράφει η συσκευασία) δηλαδή μαγιά,ιχνοστοιχεία και ασβέστιο νομίζω οτι είναι απαραίτητα για τα πουλιά. Αυτό που θα ήθελα με την σειρά μου να ρωτήσω εγώ είναι εάν αυτό το σκεύασμα μπορεί να χρησιμοποιείται κ κάποιους άλλους μήνες του χρόνου σαν συμπλήρωμα διατροφής.
Εγώ προσωπικά δε θα το χρησιμοποιούσα. Θα χρησιμοποιούσα ένα σκεύασμα που θα περιείχε μόνο τα κύρια συστατικά του rui-hulp extra, χωρίς όμως την αντιβίωση.

Back