Ασθένειες Κάνουν τα καναρινάκια εμετό;

Πόλη
Πέραμα
Υπάρχει περίπτωση το καναρινάκι μου να κάνει εμετό?☹
Νομίζω οτί το είδα σήμερα πρίν φύγω για το γραφείο να κάνει εμετό! Το έχω πάρει εδώ και δύο μέρες!

Λευτέρη καλημερα! Μηπως το καναρίνι σου προσπαθεί να ταίσει το ζευγάρι του βγάζοντας τροφή απο το στόμα του και νομίζεις οτι είναι εμετός;
Παρουσιάζει άλλα συμπτώματα όπως φούσκωμα φτερών, διάρροικες κενώσεις, βραχνάδα; Αν θες συμπλήρωσε αυτό PetBirds Forum - Ανακοινώσεις στο Forum : Ασθένειες - Τραυματισμοί Καναρινιών περιγράφοντας με λεπτομέρεια τα στοιχεία για να μπορούν να σε βοηθήσουν όσοι γνωρίζουν !

Δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο. όταν επιστρέψω σπίτι θα συμπληρώσω την φόρμα! Κρίνετε σκόπιμο κατά την επιστροφή μου να πάρω κάποιο φάρμακο ή βιταμίνες

Φαρμακο; Τι φαρμακο; Αν δεν διαπιστωθεί τι έχει το πουλί δεν μπορείς να δωσεις καποιο φαρμακο!

Λευτέρη επειδή μαλλον είσαι καινούριος στο χόμπι, όταν έχει χρόνο διάβασε αυτο Παρατηρώντας και καταγράφοντας την συμπεριφορά των πουλιών μας , καθώς και τα άλλα χρήσιμα αρθρα της αρχικής σελίδας.

Αφού παρατηρήσεις με προσοχή και για αρκετή ώρα το πουλάκι κατεγραψε με προσοχή τα στοιχεία που σου ζητώνται, και ανέφερε επίσης ότι άλλο στοιχείο κρίνεις απαραίτητο για να σε βοηθήσουν τα μέλη που γνωρίζουν. Οπωσδήποτε κανείς εδώ δεν αντικαθιστά τον γιατρό και καλο θα ήταν αν έχεις την δυνατότητα να επισκεφτέις ή να τηλεφωνήσεις σε έναν πτηνίατρο, ακούγοντας πολύ προσεχτικά τις οδηγίες που θα σου δωθούν.

από το pet που το αγόρασα δεν το είχε σε κλούβα το είχε μόνο του! Μεχρί χτές ήταν πολύ ζωηρό σήμερα θα το δώ το απόγευμα!

και από εδώ μπορείς να αποκομίσεις χρήσιμα στοιχεία! Περιμένουμε συμπληρωμένο τον πίνακα με την κατάσταση του καναρινιού, προκειμένου να εξαχθούν πιό ασφαλή συμπεράσματα (αφού πρόκειται περί "Τηλεδιάγνωσης"). https://community.petbirds.gr/threads/Συνοπτικός-οδηγός-Γενικές-αρχές-φροντίδας-πουλιών.2393/

Leftheri,

na kanei ena pouli emeto bori na erthei apo poli diafora pragmata. Prepei na mas perigrafeis AKRIBOS pos fenete to "emeto".

Tis periptosei pou kanei emeto ena pouli:

-Selei na taisei to tairi
-Molinsi to prolobo apo taima-kathrepton
-Kati exei katapini san plastik klp
-Dilitirisi, Trofi pou einai xalasmeno
-Kako Bakteria sto Prolobo
-Mykites sto prolobo
-Parasites sto Prolobo ( Akaria )
-Ogos, px sto sikoti i ta nebra
-egkefaliki diaseisi, px pige me fora apano sta kakela i to parathiro

Back