Γενικά Κάνουν τα προϊόντα της Avimedica για για καναρίνια;

Axastos13

PB New Member
Εγγραφή
27 Σεπ 2022
Μηνύματα
6
Πόλη
Athens
Καλησπερα ερωτηση προς το φορουμ..Προιοντα για περιστερια κανουν στα καναρινια. Βλεπω τον τελευταιο καιρο διαφημησεις της συγκεκριμενης εταιρειας και αναρωτιεμαι αν κανουν για καναρινια. Αν καποιος τα χει χρησιμοποιησει ας μου πει.
 
@Axastos13 Καλησπερα.Ο καλυτερος τροπος ειναι η απευθειας επικοινωνια με την εταιρεια.Αν και απο την σελιδα τους νομιζω οτι ειναι σειρα εξειδικευμενων προιοντων για περιστερια . Πολωνικη εταιρεια ειναι.Στην σελιδα εχει 20 σελιδο καταλογο στα αγγλικα.

http://avimedica.eu/pigeon-products/
 
Εχω βιβλιαρακι και στα ελληνικα. Απλα ρωτησα αν προιοντα για περιστερια κανουν σε καναρινια. Και αν την εχει χρησιμοποιησει καποιος.
 
Ο καλυτερος τροπος ειναι η απευθειας επικοινωνια με την εταιρεια
Καλημερα @Axastos13 το παραπανω παραμενει ο τροπος διερευνησης που θα προτεινα. Επισημος, σωστος και αξιοπιστος.
σιγουρα σε ομοειδης παθησεις θα υπαρχουν ομοειδη φαρμακα.Αλλα οι δοσολογιες , οι περιεκτικοτητες κλπ? μιλαμε και για μεγαλες διαφορες βαρους αλλα και ειναι αλλο ειδος . Εχει νοημα? εκτος αν εχεις κατα κυριο λογο πολλα περιστερια και ενα μονο καναρινι οποτε δεν θες να εχεις εξτρα κοστος σε χρημα.

Βλεπω τον τελευταιο καιρο διαφημησεις της συγκεκριμενης εταιρειας και αναρωτιεμαι αν κανουν για καναρινια.
Εχω βιβλιαρακι και στα ελληνικα
Η πληροφορια δεν ειχε δωθει απο την αρχη :-) Αλλο βλεπω στο internet διαφημισεις αλλο εχω βιβλιαρακι με τα προιοντα και αλλο μου το πε καποιος γνωστος..
Προφανως δεν εχω περιστερια αλλα με μια αναζητηση στο petbirds με την λεξη περιστερια θα πεσεις πανω σε μελη που εχουν πολλες γνωσεις. Επισης μπορεις να ψαξεις και με το ονομα της εταιρειας για τυχον αναφορες /αρθρα/παρουσιασεις
Καλημερα και καλη συνεχεια
 
Δες και το προγραμμα της
 

Συνημμένα

  • IMG_20221127_061222.webp
    IMG_20221127_061222.webp
    34 KB · Προβολές: 13
Μην ξεχνάμε ότι η "αγορά" των καναρινιών παγκοσμίως είναι σχεδόν ανύπαρκτη χωρίς μεγάλο εμπορικό ενδιαφέρον οπότε ότι "καλούδια" έχουμε προέρχονται κυρίως από λύσεις/προϊόντα για πουλερικά κρεατοπαραγωγής/αυγοπαραγωγής όπως κότες, γαλοπούλες και περιστέρια κ.α.
Προσαρμοσμένα δοσολογικά ανάλογα με το βάρος...
 
Καλημέρα , θέλει πολύ προσοχή και εμπειρία . Εάν υπάρχουν αυτές οι προϋποθέσεις ναι κάνουν .
 
Το baycox είναι ένα καλό παράδειγμα!
Αλλά και εγώ πιστεύω πως η καλύτερη και πιο έγκυρη απάντηση θα δωθεί από την ίδια την εταιρεία ή στη χειρότερη από έναν κτηνίατρο/πτηνίατρο ο οποίος αν εγκρίνει θα σου πει και δοσολογιες.
 
  • Συμφωνώ
Αντιδράσεις: MARY58
Back
Top