Γενικά Κάποια έκθεση κοντά στην Κατερίνη;

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης dedos
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

dedos

PB Member
Πόλη
Πάτρα
γνωρίζει κανείς εαν γίνεται κάποια έκθεση κοντά στην κατερίνη;

Τέτοια εποχή δεν γίνονται εκθέσεις. Από του χρόνου πάλι :), υπάρχει πάντως και σύλλογος στην Κατερίνη οπότε τοπική έκθεση θα γίνει σίγουρα, στην εποχή της φυσικά.

Εκτος αυτου του συλλογου υπαρχει και ο Σ. Ε. Ε. Π. Σ που ειναι στην Κατερινη. Οι εκθεσεις συνηθως γινονται Νοεμβριο Δεκεμβριο.

Απ ότι ξέρω η Κατερίνη έχει μόνο ένα Σύλλογο, τον Σύλλογο Φίλων Πτηνών Συντροφιάς Κατερίνης. Η έκθεση θα γίνει 22 έως 29 11-2009.

Ε μαλλον δεν τα ξερεις καλα. Ο συλλογος αυτος ιδρυθηκε φετος!
Γιάννη εγώ μένω στην Κατερίνη. Δεν ξέρω κανέναν Σύλλογο να έχει έδρα στην Κατερίνη μήπως έχει έδρα κάπου αλλού και εσυ δεν το γνωρίζεις;

Οχι φιλε μου στην Κατερινη ειναι και εγω ειμαι μελος σε αυτον. Δες στο birdplanet.gr.
Ο Σ. Ε. Ε. Π. Σ. έχει έδρα τον Κορινό Πιερίας και μέλη από όλη την Ελλάδα. Μάλλον δεν ξέρεις πολλά πράγματα για τον σύλλογό σου!

Κατσε βρε Μιχαλη γιατι θα με τρελανεις! Ο νομος Πιεριας δεν εχει πρωτευουσα την Κατερινη; Δηλ επειδη εχει εδρα τον Κορινο ειναι αλλος νομος;Νομιζω οτι ολοι οι συλλογοι εχουν μελη απο ολη την Ελλαδα αυτο δεν μου λεει κατι που λες!
Και ο φιλος dedos στην αρχικη του ερωτηση ρωταει εαν γινεται καποια εκθεση κοντα στην Κατερινη. Εκτος αν θεωρεις τον Κορινο 2-3 ωρες δρομο!

Στην ουσία του θέματος οι δύο αυτοί σύλλογοι είναι που θα οργανώσουν την όποια έκθεση γίνει στην περιοχή. Τα επόμενα κοντινά μέρη με εκθέσεις που μπορείς να πας είναι η Βέροια και η Θεσσαλονίκη. Φυσικά Νοέμβριο - Δεκέμβριο που γίνονται οι εκθέσεις.

Για να πω την αλήθεια κι εγώ που είμαι από Θεσσαλονίκη τον Κορίνο τον θεωρρώ Κατερίνη, είναι πολύ κοντά.

παιδιά παιδιά μην τσακωθείτε κι όλας... (αστείο) σας ευχαριστώ όλους ανυπομονώ να γίνει κάποια για να πάω... Είτε μέσα στη κατερίνη είτε στον κορινό.

Back