Ασθένειες Κάποια πουλάκια ακούγονται σαν να βήχουν

poseidon582002

PB New Member
Εγγραφή
2 Ιουλ 2009
Μηνύματα
20
Πόλη
Ιωάννινα
Μήπως κάποιος καλός άνθρωπος απο το forum μπορεί να με βοηθήσει στο παρακάτω πρόβλημα;

Προς τα τέλη Αυγούστου αγόρασα απο μελαψό πλανόδιο πωλητή κάποια κοτόπουλα η ηλικία των οποίων πρέπει να ήταν 40+ ημερών. Απο την αρχή τους έβαζα στο νερό τους ένα συμπλήρωμα βιταμινών με ηλεκτρολύτες και ιχνοστοιχεία. Όλα πήγαιναν καλά αλλά τις τελευταίες μέρες - πιθανότατα λόγω αλλαγής και του καιρού - κάποια πουλάκια αρχίζουν να "βήχουν". Ακούγεται δηλαδή ένα πράγμα σαν να έχουν φλέμα στον λαιμό τους. Τι είναι αυτό? Μπορώ να το αντιμετωπίσω μόνος μου ή να να την κάνω κατευθείαν για τον κτηνίατρο;
 
καλο θα ηταν να ρωτησεις ενα κτηνιατρο για να σου δοσει καποιο συμπληρωμα με καποια αντιβιωση για να τους περασει γρηγορα.
Ερωτηση: το βραδυ που κοιμουνται; ως συνηθως απο κει την αρπαζουν. Επειδη κοιμουνται χαμο ακομα, αν δεν εχει πολλα αχυρα η κατι αλλο κρυωνει το στηθος τους κ την αλλη μερα ειναι ετσι...
 
Αλέξανδρε, κατ' αρχάς σ' ευχαριστώ για την απάντηση.

Η αλήθεια είναι οτι κοιμούνται κάποια πουλάκια κάτω παρόλο που έχω τοποθετήσει βέργες περιμετρικά του χώρου ώστε να μπορούνε να κουρνιάζουν. Είναι σχεδόν δύο μηνών, μπορούνε να ανέβουν. Άχυρο είναι λίγο δύσκολο να βρω. Θα δω τι θα κάνω... Πάντως μία επίσκεψη στον γιατρό θα την κάνω οπωσδήποτε για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
 
απο εκει την αρπαξαν! Ειδικα αν εχει κ τσιμεντο κατω.Αν δεν βρισκεις αχυρο παρε πριονιδι απο ενα ξυλουργο, κατι τελος παντον να τα προστατευει απο την υγρασια του εδαφους. Πολυ πιο μετα θα αρχισουν να κοιμουνται ολα πανω στις βεργες σου.
 
Back
Top