Φροντίδα Καθαρισμός καναρινιών και τοποθεσία του κλουβιού

Anastasia S

PB New Member
Εγγραφή
12 Μαϊ 2020
Μηνύματα
119
Πόλη
Νυρεμβέργη
Καλησπέρα!

Έχω δύο απορίες...Τα ποδαράκια του αρσενικού μου είναι κάπως βρώμικα, θα ήθελα να μάθω με ποιον τρόπο θα μπορούσα να του τα καθαρίσω και γενικά πως θα μπορούσα να τους κρατάω καθαρούς.

Επίσης θα ήθελα να μάθω την κατάλληλη τοποθεσια που θα μπορουσα να βάλω τα καναρίνια μου. Απ'όσο έχω μάθει, στη κουζίνα δεν επιτρέπεται. Ωστόσο ποιο είναι το κατάλληλο μέρος για να τα τοποθετήσω;

Ευχαριστώ πολύ! 😁
 
Τα ποδαράκια του και τα νύχια του είναι λες και δούλεψε στην οικοδομή, έχουν και ακαθαρσίες πάνω και φυσικά θέλουν κόψιμο, όμως μου είναι δύσκολο να τον πιάσω, τρομάζει και φεύγει😅IMG_20210319_164859_730.webp
 
@Anastasia S Μπάνιο κάνει το πουλάκι; Υπάρχει σχάρα στο κλουβί ; Η εικόνα των ποδιών, δείχνει ένα πουλάκι που χρειάζεται περισσότερη φροντίδα. Μπορείς να διαβάσεις αυτό,: Thread 'Το μπάνιο στα πτηνά' https://community.petbirds.gr/threads/Το-μπάνιο-στα-πτηνά.33165/ ,όπως και αυτό:Thread 'Φροντίδα καναρινιών, βασικές οδηγίες' https://community.petbirds.gr/threads/Φροντίδα-καναρινιών-βασικές-οδηγίες.17652/ Επίσης οπωσδήποτε κόψιμο τα νύχια, κοίτα εδώ: Thread 'Κόψιμο νυχιών των καναρινιών' https://community.petbirds.gr/threads/Κόψιμο-νυχιών-των-καναρινιών.18825/ .Μόλις τελειώσεις με το καθαρισμό των ποδιών,και το κόψιμο των νυχιών στείλε φωτογραφία να δούμε αν υπάρχουν και ακαρεα.Φιλικά.
 
Έψαξα να βρω την κρέμα epithol, όμως δεν την βρήκα, ζωή στη Γερμανία, οι πωλητές στα petshop δεν έχουν ιδέα από κατοικίδια με αποτέλεσμα να μη μπορούν να με βοηθήσουν,δε ξέρω που μπορώ να βρω την κρέμα και αν μπορώ να την παραγγείλω από κάπου.
 
Back
Top