Γενικά Και έσονται δύο είς σάρκαν μίαν

Νίκος Υ

PB Member
Εγγραφή
2 Φεβ 2016
Μηνύματα
794
Πόλη
Θεσσαλονίκη
Η Χαρούλα και ο Νικόλας είναι πλέον μαζί! Το απόγευμα έφυγε το χώρισμα, η Χαρούλα για κανα δίλεπτο κοιτούσε προς τα επάνω και τσούπ έκανε πρώτη την κίνηση. Έρωτας με την πρώτη ματιά. Ο Νικόλας στην αρχή επιφυλακτικός, μετά ξετσουτσούνιασε κι αυτός. Και να τα φιλιά και να τα μπίρι μπίρι, όλα καλά. Στο η δε γυνή να φοβήται τον άντρα του πάτησε και το πόδι(κυριολεκτικά) έγινε και το έθιμο... Εντωμεταξύ η κυρία δυο τρεις φορές του γράπωσε το πόδι και δεν τον άφηνε να φύγει. Η λύσσάρα!
Ιδού και φωτό, σε λίγο περισσότερες.

... Και μερικές ακόμα...
 

Συνημμένα

  • image.webp
    image.webp
    21,5 KB · Προβολές: 80
  • image.webp
    image.webp
    21,1 KB · Προβολές: 75
  • image.webp
    image.webp
    18,7 KB · Προβολές: 72
  • image.webp
    image.webp
    20,3 KB · Προβολές: 74
  • image.webp
    image.webp
    20,4 KB · Προβολές: 78
μπράβο Νίκο! Κουφέτα.. Πού είναι τα κουφέτα; (πλάκα κάνω..) τώρα πλέον σωστή διατροφική προετοιμασία.. Να μη τους λείψει τίποτα! άντε και.. Καλούς απογόνους!
 
  • Like
Αντιδράσεις: Sissy
Σας ευχαριστούμε για τις ευχές σας, τέτοια να γίνονταικαι του χρόνου κτλ κτλ👍! Μπομπονιέρες και κουφέτο για όλους έστω και νοερά. Το ευχάριστο είναι ότι η Χαρουλα ενθουσιάστηκε απίστευτα και από χθες είναι άλλο πουλί. Πιο ενεργητική και πιο κινητική, τον κυνηγάει συνέχεια, μαζί να είναι στο κλαδί, μαζί στις ταϊστρες μαζί στα κάγκελα. Δεν τον αφήνει σε ησυχία. Το απίστευτο δε όταν τον είδε να μασουλάει το φύλλο σπανάκι, έτρεξε και αυτή να μασουλήσει! Ποιά η Χαρούλα που ούτε σημασία τα έδινε. Θετική επιρροή ο μικρός! (Να πω την αμαρτία μου αυτή ήταν η προσδοκία μου με την ένωση ). Όσο για απογόνους είναι ακόμα πολύ νωρίς, ο Νικόλας είναι μικρός, (τώρα το διαπίστωσα που τα είδα δίπλα δίπλα. Χώρια μου φαινόταν ίδια, αλλά του ρίχνει ένα κεφάλι). Δεν ξέρω αν μπορώ να το αποφύγω, πάντως προς το παρόν φωλιά δεν έχει.😵 Και εδώ έρχεται η ερώτηση: θα ζευγαρώσουν ούτως η άλλως ή μόνο αν τους βάλω φωλιά;
 
Και εδώ έρχεται η ερώτηση: θα ζευγαρώσουν ούτως η άλλως ή μόνο αν τους βάλω φωλιά;
Ναι όταν έρθει η ώρα τους θα ζευγαρώσουν ούτως ή άλλως και θα το παρατηρήσεις μην ανησυχείς.
Εν τω μεταξύ το θηλυκό ως μεγαλύτερο, ενδέχεται να κάνει και αυγά μόνο του.
 
Νίκο, κράτησε τη συγκεκριμένη συζήτηση στο θέμα της. Όποιες ερωτήσεις έχεις, ανοίγε καινούργιο θέμα στο κατάλληλο φόρουμ για να συζητείται εκεί.

Υπάρχει περίπτωση η απομάκρυνση των αυγών να επιρρεάσει την ψυχολογία του πουλιού;

Η ερώτησή σου αυτή μεταφέρθηκε εδώ https://community.petbirds.gr/threa...α-επηρρεάσει-την-ψυχολογία-του-πουλιού.26750/
 
  • Like
Αντιδράσεις: Myra
Back
Top