Γενικά Και το όνομα της Luna

Luna buna

PB New Member
Εγγραφή
24 Δεκ 2018
Μηνύματα
10
Ειμαι η Luna ενα φοβιτσιαρικο lovebird δεν ξέρω πόσο χρόνον ειμαι αλλα οι οικογένεια μου μαγαπανε πολυ ειδικά η μικρή Λυδα τρελαίνεται να με βλέπει και να μου μιλάει.. Αυτήν είναι η Luna δεν ξερω πολλα ακομα γι'αυτήν αλλα θα την μαθω.. Οταν παω κοντα στο κλουβι και βλεπει τα χερια μου και γενικα αν παει και καποιος αλλος φωνάζει και πετάει δεξια αριστερά και σκαρφαλώνει ξερω ειναι νωρις την εχουμε σπιτι μας μια εβδομάδα παρα μια μερα αλλα ειναι τοσο γλυκια και όμορφη... καλός ήρθες στην οικογένεια μας φετος ήταν τα καλύτερα μας Χριστούγεννα.. :)

20181226_214603.webp20181226_194940.webp
 
Πολύ όμορφο το μικρό σας Μάντη!
Να το χαίρεστε για πολλά πολλά χρόνια!

Το κλουβί είναι πάρα πολύ μικρό και γενικά πρέπει να γίνουν κάποιες αλλαγές. Άνοιξε σε παρακαλώ ένα καινούργιο θέμα εδώ https://community.petbirds.gr/forums/parrots/?prefix_id=88 για να το συζητήσουμε.
 
Να τις χαίρεστε και τις δύο μικρουλες σας. Ήμουν σίγουρη ότι και το όνομα της κόρης σας θα ήταν εξίσου σπάνιο και όμορφο.
Το κλουβακι είναι πάρα πολύ μικρό όμως όταν πάρετε μεγαλύτερο θα σας χρησιμεύσει σίγουρα σαν κλουβί μεταφοράς.
 
Καλημέρα σε ολους και ολες ναι γνωρίζω οτι εχει μικρο κλουβί αλλα εδω που μενω δεν υπάρχει πετ σοπ μονο απο το ίντερνετ το παράγγειλα αλλα λογο τον ημερών δεν ξερω ποτε θα έρθει επίσης να πω οτι απο το πετ σοπ μου ειπαν οτι ειναι καλο το κλουβί και οτι δεν χρειάζεται να δωσω τιποτα στον παπαγαλο περα απο την τροφή και ένα ακομα που μου εδωσαν νομιζω αυγοτροφη εγω βεβαια βλεπω οτι ειναι μικρο και ετσι πηρα ενα μεγάλο οσο για τροφη εχθες πειραματίστηκα και της εδωσα λιγη μπανανα.. Την καλημερα μου και σας ευχαριστώ για τα ομορφα λογια σας..
[automerge]1545898693[/automerge]
Σε ποιο μέρος του σπιτιού το έχετε;
Καλημερα στο σαλόνι που εχει πολυ κίνηση και φασαρία γτ νομίζω στην κουζίνα θα ένιωθε μόνη
 
Τελευταία επεξεργασία:
στο σαλόνι που εχει πολυ κίνηση και φασαρία γτ νομίζω στην κουζίνα θα ένιωθε μόνη
Η κουζίνα είναι ακατάλληλος χώρος και υπό προϋποθέσεις, ίσως είναι και το σαλόνι. Αν θέλεις διάβασε το άρθρο που σου προτείνω μαζί με τα σχόλιά του, θα σου φανεί χρήσιμο. https://community.petbirds.gr/threads/Επιλογή-θέσης-κλουβιού-στο-σπίτι.25549/
 
Η κουζίνα είναι ακατάλληλος χώρος και υπό προϋποθέσεις, ίσως είναι και το σαλόνι. Αν θέλεις διάβασε το άρθρο που σου προτείνω μαζί με τα σχόλιά του, θα σου φανεί χρήσιμο.

Δεν εχω μεγάλο σπίτι και πίστευα πως το σαλόνι ηταν το κατάλληλο μέρος.. κοιτα τωρα ομως να δεις, εξω δεν θα βγει λογο οτι εχει πολλες γατες και φοβάμαι ο χωρος του σαλονιου που το εβαλα ειναι σε γωνια μακρια απο παραθυρο και πορτες είμαστε 3 μελη οικογενεια και η κορη μου ειναι 7 χρόνον κοσμο στο σπιτι δεν έχουμε για να πω οτι εχει φασαρία η μικρη παίζει συνήθως στο δωματιο της και αν θα κάτσει στο σαλονι θα ειναι για να δουμε παιδικα ο σύζυγος έρχεται το βραδυ απο την δουλεια οποτε μπορω να πω οτι εχει μια ηρεμια το σπιτι και το βραδυ 9 η ωρα ολοι ειμαστε στα κρεβατια μας οποτε και το πουλι εχει ησυχία.. Δηλαδή πιστεύεις οτι πρέπει να της αλλάξω χώρο; Σε ρωταω γτ πιστεύω πως εχεις μια παραπάνω εμπειρία απο οτι εχω εγώ.. :)
[automerge]1545907058[/automerge]
Ξέχασα να αναφέρω οτι το σαλόνι ειναι ο μοναδικός χωρος που εχει πολυ φως
[automerge]1545907448[/automerge]
Να τις χαίρεστε και τις δύο μικρουλες σας. Ήμουν σίγουρη ότι και το όνομα της κόρης σας θα ήταν εξίσου σπάνιο και όμορφο.
Το κλουβακι είναι πάρα πολύ μικρό όμως όταν πάρετε μεγαλύτερο θα σας χρησιμεύσει σίγουρα σαν κλουβί μεταφοράς.


Ευχαριστώ πολυ να εισαι καλα οσο για το κλουβι εξήγησα τους λογους που ειναι μικρό πρώτον γιατι αυτο μου πρότειναν αλλα ειδα οτι στα δικα μου ματια ειναι μικρο και δεύτερον εδω που μενω δεν έχουμε πετ σοπ οποτε εκανα Ηλεκτρονική παραγγελία αλλα λογο ημερών δεν ξερω ποτε θα έρθει αν ξέρεις κατι για αυτα τα πλασματακια θα χαρω πολυ να με βοηθήσεις και καθε γνωμη μετράει για μενα θα ηθελα να μου πεις αν γνωρίζεις πως να το μαθω να έρχεται στο χερι μου γτ μολις τα βλεπει πεταει στο κλουβι σαν τρελο και δεν έρχεται ξερω θελει πολυ υπομονή και πιστεψε με την εχω σε ευχαριστώ πολυ εκ τον πρότερον
 
Τελευταία επεξεργασία:
Δηλαδή πιστεύεις οτι πρέπει να της αλλάξω χώρο;
Έτσι όπως περιγράφεις τον χώρο και τη χρήση του και εφόσον φυσικά δεν καπνίζετε μέσα στο δωμάτιο, δε νομίζω ότι είναι απαραίτητο. Ίσως θα μπορούσες κιόλας να το σκεπάζεις με κάποιο ύφασμα για συγκεκριμένες ώρες, αλλά εάν αποφασίσεις κάτι τέτοιο, είναι καλύτερο να σε καθοδηγήσουν τα παιδιά που ασχολούνται με παπαγάλους και γνωρίζουν καλύτερα.
 
Να χαίρεστε το νέο φιλαράκι σας!
Το πουλάκι μπορεί εύκολα να σηκώσει την πόρτα, πρέπει να την ασφαλίσεις γιατί όπως αντιλαμβάνεσαι κινδυνεύει σε περίπτωση που δραπετεύσει... :)
 
Back
Top