Γενικά Κακη εβδομαδα, Δευτερα πρωι βρηκα το πουλακι νεκρο

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Alekosti
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Alekosti

PB Member
Εγγραφή
16 Μαϊ 2009
Μηνύματα
78
Πόλη
Παραλία Μαρκοπούλου Ωρωπός
Η βδομαδα δε ξεκινησε και τοσο καλα! Μου ειχε δωσει ο voutsigoutsi(νικος) ενα κοκκινο καναρινι το οποιο μου ειπε οτι ειναι θυληκο αλλα αποδειχτηκε δασκαλος στο κελαηδιμα για τα πιο μικρα καναρινια!
Δευτερα πρωι λοιπον δε ξυπνησα απο το τραγουδι του και καταλαβα οτι κατι δε παει καλα. Δυστυχως ειχα δικιο... Το πουλακι ηταν νεκρο!
Κριμα γιατι ηταν πανεμορφο πουλακι και ειχε και φωνη!
Το βγαζω απο το κλουβι και αρχιζω να το ψαχνω, ουτε ψειρες ουτε τα ποδια του ειχαν κατι, ακομα και το σωμα του ηταν ζεστο, δηλ. Δεν ειχε πεθανει απο το βραδυ! Προφανως κατι το τσιμπισε γιατι πισω απο το ματι του βρηκα αιμα! Το πηγα στο κτηνιατρο για να μου πει τι ειχε γινει και μου ειπε οτι κατι το τσιμπισε αλλα δε ξερει τι, για να βγαλει αιμα!
Αυτα εχουν τα ζωα, δενεσαι μαζι τους και φευγουν ξαφνικά... Δε πειραζει απλα δε προλαβα να βγαλω και κανα πουλακι απο αυτον...
 
Αλέξανδρε λυπάμαι πολύ για την απώλειά σου. Η ενασχόλησή μας αυτή έχει πολλές όμορφες, αλλά και κάποιες άσχημες στιγμές. Είναι όμως όλες εμπειρίες που μπορούν να μας κάνουν καλύτερους στη συνέχεια. Θα σου πρότεινα λοιπόν εδώ να επιμείνεις και να βρείς τι ήταν αυτό που τσίμπησε το καναρίνι σου για να μπορέσεις να προστατέψεις αποτελεσματικά τα υπόλοιπα πουλιά. Εναλλακτικά μπορείς να τα προστατεύσεις από κάθε επίδοξο εισβολέα δημιουργώντας μια πρόσθετη κατασκευή. Ανάλογες κατασκευές έχουν κάνει πολλοί φίλοι:

https://community.petbirds.gr/threa...με-τα-καναρίνα-απο-τα-αρπαχτικά-πουλιά.12245/
 
Back
Top