Αναπαραγωγή Κανάρα έκανε 5 αυγά και δεν κάθετε να τα κλωσήσει

ΦΡΙΞΟΣ

PB New Member
Εγγραφή
24 Ιαν 2009
Μηνύματα
17
Πόλη
Φέρες
Για σας παιδία έχω μια καναρα η οποία έκανε πέντε αυγά και δεν κάθετε να τα κλωσήσει εδώ και δυο μέρες έκανε το πέμπτο τη να κανό να περιμένω κιαλο μήπως κάτσει η να βάλλω το αυγά σε άλλη καναρα που ήδη κλωσάει τέσσερα και δεν έχουν διάφορα στην ημερομηνία της γέννας ευχαριστώ.
 
μια λυση θα ηταν να τα βαλεις σε κεινη αλλα μαζευονται πολλα. Μηπως με καποιο τροπο ξερεις πια ειναι τα πιο προσφατα; Τα πουλια τα εχεις μεσα ή εξω; Στο διαστημα αυτο τι συμπεριφορα εχει η θηλυκια απεναντι στον καναρο; Τα εχεις δει να συνεχιζουν να "ζευγαρωνουνε"; Γνωμη μου ειναι αν δεν επιλεξεις να τα μεταφερεις, να μεταφερεις εστω προσωρινα τον αρσενικονα δεις τη συμπεριφορα της, μηπως κατσει τελικα. Παντως οι μερες αν τα πουλια τα εχεις και εξω ειναι αρκετες για τα πρωτα αυγα(φοβαμαι ο καιρος οτι θα τα επηρεασε😕). Κοψε αν δινεις συμπληρωμα με βιταμινη Ε μεχρι να δεις τι θα γινει με τα αυγα.
 
To αυγο μπορει να παραμεινει μεχρι 7-8 μερες (στην αναμονη ας πουμε) εως οτου μπει στη διαδικασια επωασσης, αν ομως εχει κατσει συνεχομενα για πανω απο 3 ωρες τοτε εχει αρχισει ηδη η διαδικασια αυτη οποτε αν σηκωθηκε και δεν ξανακατσε τα αυγα εχουν αχρηστευθει. Αν δεν εκατσε καθολου εξ αρχης τοτε μπορεις να τα μεταφερεις σε παραμανες, μια ομως δε νομιζω οτι αρκει (9 αυγα συνολο ειναι παρα πολλα), αλλα κι αν δε γινεται αλλιως... Τα αυγα απο την αρχη τα επερνες και τα 'βαλες ολα μαζι η τα αφησες μεσα;
 
Τα πουλάκια είναι σε εσωτερικό χώρο τα έχω δει να ζεβγερονουνε δεν μαλονου και δεν έκατσε καθόλου ευχαριστώ
 
Back
Top