Αναπαραγωγή Κανάρα δεν ταΐζει τα μικρά

Giannisch

PB New Member
Εγγραφή
27 Μαρ 2020
Μηνύματα
43
Πόλη
Λεμεσός
Γεια σας παιδια,
Στην πρωτη γεννα η καναρα του δευτερου ζευγαριου δεν ταιζε το μικρο με αποτελεσμα να μην τα καταφερει δυστυχως. Δεν ηθελα να τα ενοχλησω γιατι νομισα πως θα το ταιζει. Τωρα εκανε δευτερη γεννα και εχει 2 μικρα 1 ημερας, και φοβαμαι πως παλι δεν θα τα ταιζει γιατι που τα βλεπω ο προλοβος τους ειναι αδειος. Τι με συμβουλευετε να κανω;
Ευχαριστωω
 
Γιάννη, ειναι εξαιρετικά δύσκολο τις πρώτες ημέρες να διαπιστώσει κανεις ότι η καναρα ταΐζει ή όχι, κι αυτό γιατί συχνά την πρώτη ημέρα δεν ταΐζει, και επίσης διότι όταν το κανει, τους δίνει πολύ λίγη τροφή, όποτε σπανίως φαίνεται στον πρόλοβο. Οπότε θα έλεγα ότι ειναι στην κρίση σου αν θα ταΐσεις εσύ τα μικρά, το οποίο ειναι δύσκολο ειδικά τις πρώτες ημέρες της ζωής τους, ενέχει δε και πολλούς κινδύνους για αυτά.
 
@Giannisch η γνωμη μου παντως ειναι χωρις να ειμαι ειδικη οτι πρεπει να τα ταΐσεις εσυ αυριο πρωι! Δεν ξερω ποσα αυγα εκανε η καναρα και εχεις ηδη 2 πουλακια αυριο ισως σκασει και το τριτο και αν ειναι αταΐστα τα 2 μετα θα ειναι πιο δυσκολο με τα 3 πουλακια!βοηθησε την μηπως παρει λιγο μπρος η καναρα και ξεκινησει να τα ταΐζει! Εγω σε μια καναρα τα ταϊσα 7 μερες και μετα αρχισε να τα ταΐζει εκεινη! Δες πως θα παει αυριο και αν δεν τα εχει ταϊσει ανελαβε δραση!
 
Back
Top