Ασθένειες Κανάρα εδώ και καιρό έχει καραφλιάσει στο κεφάλι

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης marilita
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Πόλη
Πειραιάς
Όνομα
Μαρουλιώ
Γεια σας, εδω και παρα πολυ καιρο η καναρα μου εχει κιαραφλιασει στο κεφαλι. Της εχω βαλει βιταμηνες για το φτερωμα και τελευταια της εχω βαλει σταγονες για τα ακαρεα τραχειας γιατι εβλεπεπα οτι τα φαγητα κολλαγαν παντου στο κλουβι .Κατα τα αλλα ειναι ζωηρη σχετικα ( περπαταει πιο πολυ στον πατο του κλουβιου) και εχει ορεξη.

Πτερρορια αν θυμάμαι καλα ηταν πριν κανα τρίμηνο Βέβαια δεν εχω δει ποτέ μεγαλη ποσότητα από πούπουλα στο κλουβί. Κανα δυο τρία
Την εχω σχεδον τρια χρονια .προπερσι εκανε περιπου τρια αυγα χωρις να την εχω ζευγαρωσει. Απο τοτε δεν εχει ξανακανει.

• Like
Αντιδράσεις: ianos
εχει κιαραφλιασει στο κεφαλι
περπαταει πιο πολυ στον πατο του κλουβιου
Το καλύτερο θα είναι να εξεταστεί από γιατρό.

Θα προσπαθησω να παω οσο πιο συντομα μπορω.

ευχαριστω πολυ

• Like
Της εχω βαλει βιταμηνες για το φτερωμα και τελευταια της εχω βαλει σταγονες για τα ακαρεα τραχειας γιατι εβλεπεπα οτι τα φαγητα κολλαγαν παντου στο κλουβι
Δηλαδή; Τι εννοείς ότι τα φαγητά κόλλαγαν παντού στο κλουβί; Αναφέρεσαι σε σπόρους;
Υπάρχει υγρασία στο κλουβί;
Βάζεις μπανιέρα, κι αν ναι, πόση ώρα την κρατάς;
Ποια είναι η θέση της ποτίστρας σε σχέση με την ταΐστρα; Μήπως η ποτίστρα είναι από πάνω από την ταΐστρα;

Οι σποροι ειναι κολλημενοι στα καγκελα του κλουβιου και πολλες φορες κολλανε γυρω απο το ραμφος της
Μπανιερα δεν της εχω βαλει
Δεν εχει υγρασια στο κλουβι ή στις ταιτρες. Μου φαινεται σαν να εχει πολλα σαλια αν το λεω καλα
[automerge]1643641277[/automerge]
τωρα με αυτο το κρυο το εχω μεσα αλλα κοντα σε μεγαλη μπαλκονοπορτα και οταν βγαινει ηλιος το βλεπει σιγουρα

• Like
Αντιδράσεις: marapo
Καλησπέρα, λόγω οικογενειακών και οικονομικών προβλημάτων δεν έχω μπορέσει να πάω το καναρίνι στο γιατρό.
Η κατάσταση είναι ίδια και γενικά πέρα από αυτά είναι ζωηρή και εχει όρεξη.

• Like
Screenshot 2022-02-20 114726.webp εδω ειναι το θυλικο καναρινι που ειναι ετσι πολυ καιρο. Μου εχουν πει και ου εχω βαλει βιταμινες και μετα ενα φαρμακο για τα ακαρεα της τραχειας.. ομως παραμενει ιδια κατασταση. κατα τα αλλα ειναι ζωηρη τρωει κανονικα

πηγα σε ενα πετ σοπ που εχει και κτηνιατρικα φαρμακα και μου τα εδωσαν. Ναι το βλεπει ο ηλιος

Back