Αναπαραγωγή Κανάρα μάζεψε κλωστές στον πάτο του κλουβιού και έκανε ένα αυγό

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Nikfree
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Nikfree

PB Member
Εγγραφή
19 Απρ 2016
Μηνύματα
684
Πόλη
Αθήνα
καλησπερα παιδια ακομα δεν εφυγα και ενω χαζευω το ζευγαρι μου φετος δεν παμε τοσο καλα ισως δεν βοηθαει ο καιρος αλλα εχω 2 θεματακια!

Η Καναρα μαζεψε κλωστες στον πατω του κλουβιου και εβγαλε ενα αβγο αλλα δεν εχω δει κατι απο τον αρσενικο οποτε υπολογιζω οτι ειναι αδειο! το αυγο με τη φωλια που εκανε να τα βαλω μεσα στη κανονικη φωλια δηλαδη στο πλαστικο η οχι;
 
Να πάρεις ένα μικρό πήλινο ή πλαστικό κεσεδάκι γιαουρτιού. Να στρώσεις σε σχήμα φωλιάς λίγες κλωστές να βάλεις ακόμα και τις κλωστές που έχει στρώσει η κανάρα αλλά και το αυγό μέσα και τέλος να τα τοποθετήσεις όλα, στο ίδιο σημείο που "κάθεται".
Οσο για προετοιμασία έχει κατα κόρον εξηγηθεί οτι πριν απ' όλα στην ωρίμανση της ερωτικής επιθυμίας λόγο έχει η διάρκεια του ημερήσιου φωτισμού.
 
Να πάρεις ένα μικρό πήλινο ή πλαστικό κεσεδάκι γιαουρτιού. Να στρώσεις σε σχήμα φωλιάς λίγες κλωστές να βάλεις τις κλωστέ που έχει στρώσει η κανάρα αλλά και το αυγό μέσα και να τα τοποθετήσεις στο ίδιο σημείο που "κάθεται
φταιω εγω γιαυτο η απλα εκει τις γυαλισε να το κανει;
 
φταιω εγω γιαυτο η απλα εκει τις γυαλισε να το κανει;
Δεν φταίς με την έννοια οτι έκανες κάτι που την "στράβωσε". Οχι. Εκεί ήθελε εκεί τόκανε. Εχεις όμως ενα μερίδιο ευθύνης απο την άποψη οτι δεν κατάλαβες έγκαιρα τις προθέσεις της ώστε αυτό που σου προτείνω να το είχες ετοιμάσει νωρίτερα, βάζοντας μια κανονική φωλιά με τσόχα στο σημείο. Αυτά όμως είναι θέματα εμπειρίας που αποκτάται σιγά-σιγά με τα χρόνια.
 
Δεν φταίς με την έννοια οτι έκανες κάτι που την "στράβωσε". Οχι. Εκεί ήθελε εκεί τόκανε. Εχεις όμως ενα μερίδιο ευθύνης απο την άποψη οτι δεν κατάλαβες έγκαιρα τις προθέσεις της ώστε αυτό που σου προτείνω να το είχες ετοιμάσε νωρίτερα, βάζοντας μια κανονική φωλιά με τσόχα στο σημείο.
χμ ναι καταλαβα απλα δεν τα εχω συνεχεια κατω να τα βλεπω για να μην τα ενοχλω δεν παμε που δεν παμε φετος αμα τα ενοχλω κιολας καηκαμε
 
Back
Top