Ασθένειες Κανάρα με αναπνευστικό και ζευγάρωμα

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης scorp
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

scorp

PB Member
Πόλη
Θεσσαλονίκη
Καλημέρα. Εχω ένα ζέυγος καναρίνια προς αναπαραγωγή μαζί στην ίδια κλούβα. Και τα δυο πουλάκια είναι ευδιάθετα και κινητικά. Η θυληκιά όμως φτερνίζεται συνέχεια. Στο νερό τους έχω εδώ και κάποιες μέρες Aidonine της Tafarm για το πύρρωμα.Λόγω του παραπάνω συμπτώματος πρόσθεσα Aviomycine της Tafarm που είναι για τα αναπνευστικά. ΕΡΩΤΗΣΗ:1)Βιάστηκα; 2)Θα μπορούσα να βάλω κάποιο άλλο σκεύασμα; 3)Υπάρχει πρόβλημα που έχω και τα δυο σκευάσματα στην ίδια ποτίστρα (Ρώτησα και μου είπαν κανένα πρόβλημα) 4)Μπορεί η αντιβίωση να ξεπυρρώσει τα πουλιά;

Εκεινο που προεχει ειναι να εχεις ενα υγειες ζευγαρι. Πρωτα εξασφαλισε αυτο και μετα προχωρησε σε διαδικασια πυρρωματος-ζευγαρωματος.

Αγαπητέ φίλε για εμένα το μήνυμά σου τελειώνει εδώ
Καλημέρα. Εχω ένα ζέυγος καναρίνια προς αναπαραγωγή μαζί στην ίδια κλούβα. Και τα δυο πουλάκια είναι ευδιάθετα και κινητικά. Η θυληκιά όμως φτερνίζεται συνέχεια.
Όταν έχεις άρρωστα πουλιά φροντίζεις για την αρρώστια τους και όχι για την αναπαραγωγή τους.

Εάν λειτουργούσες με αυτόν τον τρόπο, δεν θα υπήρχαν τα ερωτήματα που θέτεις :)

ok. Καμια ιδέα γιατι φτερνίζεται συνέχεια;Επαναλαμβάνω είναι ευδιάθετη και γενικά φαίνεται σε πολύ καλή κατάσταση. Μήπως δίνω σημασία σε κάτι ασήμαντο;

Οχι καμια ιδεα.. Και μην ρωτας για ιδεες. Ρωτα ή μαλλον πες για ενδειξεις. Ο τιτλος αναφερει αναπνευστικο. Για ψαξτο λιγο. Μπορει επειδη ειναι αρχη το πουλι να εχει το πρωτο συμπτωμα (φταρνισμα). Και σε χρονο ανυποπτο να δεις ενα τελειως αλλο πουλι απο αποψη συμπεριφορας και στασης.Χωρισε την αρχικα. Και επειδη απο εδω και απο εμας θα εχεις, απλα υποθεσεις.Ψαξτο με κτηνιατρο.
(συγνωμη για την υποκλοπη.. Απο αλλο ποστ!)😀

Back