Αναπαραγωγή Κανάρα με καρδερίνα

Κατάσταση
Κλειστό.

Τρυφων

PB New Member
Εγγραφή
24 Μαϊ 2018
Μηνύματα
18
Καλησπέρα ομάδα λοιπόν ένα από τα ζευγάρια μ για φέτος είναι καναρα με καρδερίνα έχω κάνει προετοιμασία κανονικά καρδερίνα έτοιμη την βάζω με την καναρα μετά από καιρό φτιάχνει φωλιά έκανε 4 αυγά και τα τεσσάρα ασπορα τα κοίταξα μετά από 6 μέρες. Τι να κάνω να την ξανά βάλω η να χαλάσω τ ζευγάρι και να βάλω ένα αρσενικό καναρίνι.. Σημειώσει η καρδερίνα 4 χρόνια στο κλουβί είχε ασπρίζει μύτη και κατεβασμένα φτερά.. Τι να κάνω;
 
Το φόρουμ δεν επιτρέπει της συζητήσεις και τις συμβουλές για πιασμένα αγριοπουλια πάρα μόνο για την σωστή επανένταξη τους στην φύση. Ελπίζω να το ξανά σκεφτείς για την καρδερίνα σου...
 
@Τρυφων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του PetBirds, η συμμετοχή των κατόχων αιχμαλωτισμένων άγριων πουλιών στις συζητήσεις των Forums δεν επιτρέπεται.

Η μόνη βοήθεια που μπορούμε να σου προσφέρουμε πλέον είναι οδηγίες για την προσωρινή, ασφαλή φιλοξενία τους, με σκοπό τη διασφάλιση της ζωής τους και με την άμεση προοπτική της απελευθέρωσής του σε κατάλληλο σημείο. Αν θέλεις, μπορείς να ανοίξεις ένα καινούργιο σχετικό θέμα για να σε βοηθήσουμε όσο μπορούμε σε αυτό.

Επίσης, σχετικές πληροφορίες θα βρεις:
Παράνομο Εμπόριο Άγριων πουλιών (Το καθεστώς)
Επανένταξη άγριων πουλιών στη φύση

Να γνωρίζεις ότι στα πουλιά που έχουν αρπαχτεί από τη φύση, υπάρχει πολύ μεγάλο ποσοστό θνησιμότητας λόγω ασθενειών που προκαλούνται σε συνθήκες αιχμαλωσίας και χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα έως ότου αφεθούν και πάλι ελεύθερα το συντομότερο δυνατό.

Η συζήτηση κλείνει εδώ.
 
Κατάσταση
Κλειστό.
Back
Top