Φροντίδα Κανάρα που αδειάζει την ποτίστρα της

Τζουάν

PB New Member
Εγγραφή
6 Απρ 2014
Μηνύματα
395
Πόλη
Θεσσαλονίκη
πως το κανει αυτο μπορειτε να μου πειτε. Αδειαζει την ποτιστρα (δεν ειναι σπασμενη 1000%) και εκτος αυτου σκιζει και ολα τα χαρτια κουζινας που της εχω σαν υποστρωμα και τα βαζει μεσα στην αδεια ποτιστρα! Ουτε τα χαρτια πως φτανει καταλαβαινω αφου εχει σχαρα το κλουβακι της! Ουτε πως αδειαζει την ποτιστρα! Και αγχωνομαι μην μεινει χωρις νερο οσο ειμαι στην δουλεια!
 
Εύα μήπως θέλει να κάνει μπάνιο;
Βάλε της καμιά μπανιέρα, να δεις θα το ξανακάνει.
Για τα χαρτιά μπορεί να τα πιάνει και με τα πόδια.
Βάζει τα πόδια ανάμεσα στα κάγκελα και τα πιάνει.
 
Γι αυτό αδειάζει η ποτίστρα, τα χαρτιά απορροφούν το νερό.
Βάλε και μία ποτίστρα με μπίλια συμπληρωματικά και το μπανάκι που σου λέει ο Νεκτάριος.
 
Ααα είχα κι γω μια τέτοια θηλυκιά! Θέλει να κάνει φωλιά, κόβει χαρτιά και τα βάζει στην ποτίστρα! Ποιος ξέρει γιατί; Γιατί θέλει να τα μικρύνει; Θέλει να τα κάνει πιο μαλακά; Κανείς δε ξέρει! Και αυτό θα το κάνει μέχρι να ξεπυρώσει!

Βάλε ποτίστρα με μπίλια αλλά σιγουρέψου ότι πίνει νερό από κει! Και αυτή αλλά και αν έχεις και άλλα πουλάκια στο κλουβί μαζί της!
 
λοιπον της εβαλα καμερα! Εχει πολυ γελιο! Οντως τραβαει με το ποδι το χαρτι κουζινας το κοβει κομματια και το βαζει στην ποτιστρα! Κι απο εκει το νερο γλυφει και αδειαζει ολο! Ρε θα με τρελανει! 😀 της εβγαλα το χαρτι κουζινας και της εβαλα Α4 μηπως αυτο δεν το πιανει με τα ποδια της,θα της παρω και ποτιστρα με μπιλια, μπανακι δεν παιζει αυτες τις μερες, ο καιρος ειναι τρελος εδω! Θα την εχω στο νου μου ολο το σαβ/κο μην παθουμε κανενα κακο ενω ειμαστε στη δουλεια! Γενικα ομως απο τοτε που ξεπορτισε και την ξαναβρηκα ολο μαγκιες μου ειναι! 😛
 
Σε ενα αλλο θεμα που ανοιξα εγω μου ειπαν για τις ποτιστρες με μπιλια.. Ειναι αυτες που βαζουμε στα κουνελια; Μην γελασετε αλλα δεν ξερω
 
Ποτίστρες με μπίλια και…όχι. | M. Gerolymatos-P. Moschogiannakis

potistra-100ml.jpg
 
Πίνουν πίνουν! Βάζουν το ράμφος τους σπρώχνουν την μπίλια και πίνουν! 😉
 
Και πως μπορουν και πινουν απο αυτη την ποτιστρα; Μου φαινεται κομματακι δυσκολο..
Δεν είναι δύσκολο. Καταλαβαίνουν τον τρόπο αμέσως σχεδόν και τις χρησιμοποιούν χωρίς πρόβλημα.
 
Back
Top